Bună.
Îți faci un program cu activități relaxante, asculți muzică, citești, mergi la plimbări cu cercul de prieteni, etc.
Este greu dar nu și imposibil.
Pa, pa.
Mda, sunt in aceeasi situatie. incearca sa stergi orice ti-ar aminti de el, sterge pozele cu el, sterge melodiile care iti aduc aminte de el. incearca sa te distragi, sa te gandesti la altceva, de exemplu uita-te la un film sau citeste o carte (dar sa nu aiba dragoste in ele). fa-ti un hobby sau incepe sa practici un sport, in fine, sa te tina ocupata ca sa nu te gandesti la el. daca te ajuta, schimba-ti tunsoarea, in caz ca ti se intampla, de exemplu, sa te uiti in oglinda si sa zici "lui ii placea cand imi statea asa parul".
Incearca sa nu te mai gandesti la el/ea... fa-ti un/o alt/a prieten/a si petrece mai mult timp cu acea persoana, si incet incet ai sa il/o uiti... si eu sunt in aceeasi perioada si la mine a functionat Sper ca te-am ajutat
Buna
Incearca sa eviti orice contact vizual/fizic cu el/ea.
Relaxeaza`te, citeste, canta, danseaza. O sa uiti in timp`. Si crede`ma ca daca ti-a facut ceva xcare sa te raneasca grav. nu o sa-ti mai aduci aminte de persoana respectiva.
Incearca sa nu te mai vezi cu el, sa nu mai vorbesti de el (cand vorbesti cu prietenele de exemplu)!
ily kim nam gil întreabă:
Capsunik235 întreabă:
anonim_4396 întreabă: