| PuFFy_6962 a întrebat:

Cum faci sa uiti pe cineva la care ai tinut foarte mult?sad Vreau ideei ca eu sincer nu stiu sad?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

sad Nu se poate...amintirile ne vor urmarii vesnic! Oricat i-ai spune tu ca-l/ca o urasti sau oricat de indiferent/a ai fi cu el/ea ...intr-un colt de suflet tot pe el/ea o/il vei gasi!
Ai grija de tine!
Happy night!

6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Îți faci un program cu activități relaxante, asculți muzică, citești, mergi la plimbări cu cercul de prieteni, etc.
Este greu dar nu și imposibil.
Pa, pa.

| G a răspuns:

Mda, sunt in aceeasi situatie. incearca sa stergi orice ti-ar aminti de el, sterge pozele cu el, sterge melodiile care iti aduc aminte de el. incearca sa te distragi, sa te gandesti la altceva, de exemplu uita-te la un film sau citeste o carte (dar sa nu aiba dragoste in ele). fa-ti un hobby sau incepe sa practici un sport, in fine, sa te tina ocupata ca sa nu te gandesti la el. daca te ajuta, schimba-ti tunsoarea, in caz ca ti se intampla, de exemplu, sa te uiti in oglinda si sa zici "lui ii placea cand imi statea asa parul".

| lallyy a răspuns:

Incearca sa nu te mai gandesti la el/ea... fa-ti un/o alt/a prieten/a si petrece mai mult timp cu acea persoana, si incet incet ai sa il/o uiti... si eu sunt in aceeasi perioada si la mine a functionat Sper ca te-am ajutat

| cισcσℓαтαﺕαєяαтα a răspuns:

Bunahappy
Incearca sa eviti orice contact vizual/fizic cu el/eaoh go on.
Relaxeaza`te, citeste, canta, danseaza.happy O sa uiti in timp`oh go on. Si crede`ma ca daca ti-a facut ceva xcare sa te raneasca grav. nu o sa-ti mai aduci aminte de persoana respectivaoh go on.

| noooname a răspuns:

Incearca sa nu te mai vezi cu el, sa nu mai vorbesti de el (cand vorbesti cu prietenele de exemplu)!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu daca poti uita pe cineva la care ai tinut foarte mult, definitiv. Dar incerci sa il arunci intr-un colt al mintii si al inimii si sa-ti ocupi timpul, sa nu-ti lasi timp pentru a te gandi la el. E greu.