Nu vrei sa ti-l scoti din cap...acum ai senzatia ca este baiatul visurilor tale, ca-l iubesti si ca fara el viata numai are un farmec aparte, dar daca te vei trezi din fanteziile legate de acest tip, vei vedea ca in realitate nu-i un tip care sa merite chiar atat de multe eforturi sentimentale...
Fa-ti un alt iubit ca sa il uiti pe celalalt; uite un sfat: daca-mi urmezi sfatul, iubitul de care te folosesti ca sa-l uiti pe celalalt nu trebuie sa stie sub nici-o forma ca te folosesti de el; va iesi ceva urat daca afla...
Hei Bella! Iubirea nu poate fi uitata.Crede-ma, este un adevarat chin sa uiti persoana pe care o iubesti (mai ales daca o vezi in fiecare zi). N-o poti uita dar o poti ignora.Multa Bafta!^^
Incearca sa ajungi sa o urasti
bun.asta o sunat ciudat. dar eu asa am facut.in loc sa ma gandesc la cat de bine arata la ce frumos e etc etc ma gandesc la fazele nasoale care mi le-a facut (daca exista vreuna) daca nu ma gandesc la simplu fapt ca nu ma baga in seama oriceee. si cu timpul(dureaza oricum daca tii mult la el) o sa ajungi sa il urasti
iar ura cu iubire se bat intre ele.si reiese Indiferenta:X
sper ca te-am ajutat:*
Eu de exemplu, am fost cu colegul meu de banca, iar dupa ce ne-am despartit am stabilit o vreme sa nu mai stam impreuna, desi era inevitabil...cu timpul am inceput sa ma gandesc ca nu e de mine, si ca merit ceva mult mai bun decat el. Asta poti face si tu. Vei gasi pe cineva la un momentdat si iti vei da seama ca fostul nu e asa bun ca actualul.
Acum tinand cont ca stau cu fostul in banca, si nu mai simt absolut nimic pentru el.
Nu stiu sunt in aceiasi situatie il iubesc foarte mult si daca nu-l vad nu sunt in apele mele mie tare dor de el cand nul vad dar cand vine pe afara ma rusinez toata si nu stiu cum sa-l uit sa nu sufar atata.il iubesc mult si cred ca la tine e la fel nu-i asa pentru alkte diiscuti id meu:kuki_iuby@yahoo.com