| RoxannaRoxii2013 a întrebat:

Cum faci un baiat sa te ierte daca ai facut o greseala? crying

Răspuns Câştigător
| Keith a răspuns:

Un baiat iarta mult mai greu decat o fata,depinde de gravitatea situatiei,daca i-ai gresit cu ceva minor,poate sa te ierte daca te iubeste,logic ii spui cat poti tu de sincera ca il iubesti,ca iti pare rau ca i-ai gresit si ca nu vei mai repeta a doua oara aceeaso greseala, in schimb daca i-ai gresit rau, adica daca e serioasa treaba, e mai greu, dar cum spusai daca te iubeste va trece peste.Bafta!

19 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Iti ceri scuze pana ce se satura si te iarta

| itscloudyoutside a răspuns:

Singurul lucru pe care îl poţi face e să îţi ceri scuze cât mai frumos, şi să speri că te va ierta până la urmă, dar nu poţi fi 100% sigură că o va face, pentru că depinde şi de greşeală.

| CocoMexii a răspuns:

Iti ceri scuze de mii de ori, ii spui ca nu o sa se mai repede, k il iubesti prea mult ca sa il pierzi... Sper sa te ierte :* >big grin

| MaeRiAh a răspuns:

Depinde ce greseala? trebuie sa fi mai precisa...

| Hash001 a răspuns:

Nu faci,

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Îţi ceri iertare ( dacă şti că ai greşit )!

"Greşeala recunoscută e pe jumătate iertată".

Toate cele bune.

| neutrino a răspuns:

Asa ceva se poate numai daca el este dus cu pluta. In acest caz este suficient sa-ti cer scuze, dar in viata greselile se platesc.

| BSwwatch a răspuns:

Depinde de greseala, c-am in ce fel ai gresit?

| SimionAlexandru a răspuns:

Nu "trebuie" sa faci ceva, nu trebuie sa te "straduiesti" sa faci ceva, ca sa fi iertata. Nu trebuie sa PRIMESTI iertare, ci sa OFERI iertare, TIE INSATI.
Iarta-te TU, pe tine insati pentru ceea ce consideri ca ai facut gresit. Urmareste cu atentie acest video, te va ajuta cu siguranta :
http://www.youtube.com/watch?v=v6bjLsQP9_E
Iti doresc o seara superba, Roxana :) Daca ai alte intrebari, te ajut cu mare placere

| Geniuss a răspuns (pentru SimionAlexandru):

Cei cu tine esti cumva travestit si esti pasiv? big grin prafule aruncate in dunare si ineacate

| Loreddana a răspuns:

Depinde ce greseala ai facut si care este gravitatea ei. Depinde si de caracterul lui. Ce i-ai facut? I-ai pus super-glue pe scaun? laughing

| RoxannaRoxii2013 explică (pentru Loreddana):

I-am spus unui prieten de-al lui un secret despre el crying

| Uza a răspuns:

Daca tine la tine, tu nu trebuie sa faci nimic o sa se intoarca el inapoi la tine!

| cicika a răspuns:

Ii scrii un mesaj frumos si ii explici toata hestia cum a fost si spune-i ca ill iubesti si ca ai nevoie de el si suna-l tot timpul si dai mesaje!

| Anduu a răspuns:

Depinde de greseala...trebuie sa-i recapeti increderea si sa-l convingi ca ai gresit si ca nu se va mai intampla big grin... funda?

| WapSter a răspuns:

Cum ar fi zis un mare contemporan de-al nostru: "raspundei c-un oral" daca intelegi ce inseamna happy

| RoxannaRoxii2013 explică (pentru WapSter):

Stiu ce e ala...mai bine nu laughingwinking

| TotiSuntemSpeciali a răspuns:

Depinde de el si de cat de grava este greseala pe care ai facut-o. sad

| RoxannaRoxii2013 explică:

Am facut greseala de ai spune unui prieten de-al lui un secret de-al lui...si din cauza mea toti prieteni lui rad de el acum crying