Un baiat iarta mult mai greu decat o fata,depinde de gravitatea situatiei,daca i-ai gresit cu ceva minor,poate sa te ierte daca te iubeste,logic ii spui cat poti tu de sincera ca il iubesti,ca iti pare rau ca i-ai gresit si ca nu vei mai repeta a doua oara aceeaso greseala, in schimb daca i-ai gresit rau, adica daca e serioasa treaba, e mai greu, dar cum spusai daca te iubeste va trece peste.Bafta!
Singurul lucru pe care îl poţi face e să îţi ceri scuze cât mai frumos, şi să speri că te va ierta până la urmă, dar nu poţi fi 100% sigură că o va face, pentru că depinde şi de greşeală.
Iti ceri scuze de mii de ori, ii spui ca nu o sa se mai repede, k il iubesti prea mult ca sa il pierzi... Sper sa te ierte :* >
Bună!
Îţi ceri iertare ( dacă şti că ai greşit )!
"Greşeala recunoscută e pe jumătate iertată".
Toate cele bune.
Asa ceva se poate numai daca el este dus cu pluta. In acest caz este suficient sa-ti cer scuze, dar in viata greselile se platesc.
Nu "trebuie" sa faci ceva, nu trebuie sa te "straduiesti" sa faci ceva, ca sa fi iertata. Nu trebuie sa PRIMESTI iertare, ci sa OFERI iertare, TIE INSATI.
Iarta-te TU, pe tine insati pentru ceea ce consideri ca ai facut gresit. Urmareste cu atentie acest video, te va ajuta cu siguranta :
http://www.youtube.com/watch?v=v6bjLsQP9_E
Iti doresc o seara superba, Roxana :) Daca ai alte intrebari, te ajut cu mare placere
Cei cu tine esti cumva travestit si esti pasiv? prafule aruncate in dunare si ineacate
Depinde ce greseala ai facut si care este gravitatea ei. Depinde si de caracterul lui. Ce i-ai facut? I-ai pus super-glue pe scaun?
I-am spus unui prieten de-al lui un secret despre el
Ii scrii un mesaj frumos si ii explici toata hestia cum a fost si spune-i ca ill iubesti si ca ai nevoie de el si suna-l tot timpul si dai mesaje!
Depinde de greseala...trebuie sa-i recapeti increderea si sa-l convingi ca ai gresit si ca nu se va mai intampla ... funda?
Cum ar fi zis un mare contemporan de-al nostru: "raspundei c-un oral" daca intelegi ce inseamna
Stiu ce e ala...mai bine nu
Am facut greseala de ai spune unui prieten de-al lui un secret de-al lui...si din cauza mea toti prieteni lui rad de el acum
lovelystory3 întreabă:
DAAAAAAAAAA întreabă: