| TimpulMeu a întrebat:

Cum fumezi, stiu ca nu e un lucru bun dar as vrea sa ma apuc

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te apuca pentru ca vei deveni dependent, si in plus chiar tu ai spus ca nu este bine pentru tine, de ce ti-ai face rau cu buna stiinta?
Mai gandeste-te!

6 răspunsuri:
| Brâncuşi a răspuns:

Nu înţeleg de ce vrei să te apuci, totul este o monotonie şi nu te băga în anturaj şi fi promt, poate tu gândeşti că unii fumează şi tu eşti luat de prost că nu fumezi nu, nu gândeşti bine nu sunt bune absolut de loc plus că îţi strici sănătatea, sfatul meu este să stai liniştit.
O zi minunată!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce vrei sa te apuci?:]]

| Drahia a răspuns:

Intrebare la intrebare. Cati ani ai si de ce ai face asta? Eu am inceput de la 12 ani si acu la 16 nu stiu cum sa fac sa le raresc. Iti manca timpu, banii si sanatatea. Nu o sa fi mai cool daca demonstrezi ca faci asa ceva. Mai ok ii sa vina cineva la tine si sa iti zica " wow ba ce tare. In cercuri din astea si nu fumezi, bravo!". Asa ca take care.

| AdrianVoicu a răspuns:

Frate daca vrei sa fumezii ia o tigara si fumezati creiri. de ce te apuci de fumat.ai copii, esti insurat, ai necazuri nu te apuca de funat daca feumeza un bou sau o vaca crezi ca e tare fumatul este numai in cazuri extreme cum ar fi insuratull

| Mangustă a răspuns:

*partea patetica in care iti zic ca e daunator s.a.m.d.*
Asa...aaa, pai cum sa fumezi? Iei tigara o aprinzi la capatul care NU e filtrul, iar filtrul il tii in gura si tragi aer ca sa se aprinda. Ca sa tragi in piept, dupa ce ai tras fumul in gura inspiri normal, apoi expiri pentru al scoate.
Posibil sa tusesti si sa te faci galben la fata ca te sperii. Daca esti pe la inceput si fumezi pe stomacul gol cel mai probabil o sa-ti fie greata sau o sa incepi sa tremuri groaznic.
Consecintele pe termen lung le poti citi si pe pachet.

| Anonima264 a răspuns:

Buna!
Daca stii ca nu este un lucru bun de ce vrei sa te apuci? Nu te gandii sa faci asta deoarece multi o fac.E mai bine daca nu te apuci!
O zi buna!