| sugar3xl a întrebat:

Cum functioneaza jocurile shooter? Cum se duc gloantele in Counter Strike?

Răspuns Câştigător
| Atreides2 a răspuns:

Intrebare capcana nu?

Pai sa stii ca e mare filosofie si stai nitel sa pun barba lui Aristotel si sa incep lectia.

Intr-un joc shooter tot ceea ce trebuie sa faci e sa manvrezi caracterul din W, S, A, D si sa reincarci dupa R, Crouch pe C, jump pe space si inventar pe TAB, tragi pe click stanga, pui tinta cu click dreapta. Cam astea sunt setarile din baza.

Acum depinde de arma. Unele arme au recul, si de cate ori tragi trebuie sa pui iar tinta la locul dinainte ca daca nu ajungi sa tragi in ingeri si fantome si ce alte chestii mai zboara pe acolo.
Apoi daca ai arma automata sau semi, nu tine degetul pe click stanga pana numai ai gloante. Tragi si tu ca omul care vrea sa faca economie: Click si glontul, plus ca asa ai mai multe sanse sa il pice in debla si asta l-ar mai impiedica pe adversar sa se dea mare si tare cu ce stie el in materie.

Cu sniperul ( arma aia mare cu luneta) te pui la panda si cum vezi unu cu culori care iti jignesc retina ( inamic) dai frumusel click dreapta, pui tinta pe el, il urmaresti oleaca si apoi te apuci sa faci Ikebana in corpul sau capatana lui cat timp el se uita in jur sa vada care e ala de ii intrerupe marsul spre victorie.

La armele automate poti sa pui si amortizor si atunci ii dai cu buna ziua fara ca el sa vada flacara de la arma sau sa auda.

Daca vezi vreo unu ca se cauta in buzunare dupa alte chestii si nu tea observat, poti sa iesi din ascunzatoare si sa ii arati cat de bine folosesti tu cutitul si sa ii spui ca nu prea iti place freza lui. La acest atac folosesti Click dreapta si pui tinta drept pe capul lui. Din doua lovituri uita sa mai faca ceva.

Bun, acum trecem la grenade. Sunt trei tipuri : Flashbang, smokegrenade si explosive.
Flashbangul, ii arunci una, te uiti in alta parte si in timp ce el admira culoarea alba, tu te apuci si ii mai adaugi in greutate vreo cateva gloante.
Smoke grenade este mai mult pentru situatia in care tu vrei sa te bati cu el ca o cartita, ca nu vezi nimic in fata dar nici el daca stai in fum. Este de asemenea folositor cand vrei sa o stergi englezeste.
Grenada explosiva, arunca cat poti de departe de tine ca daca stai pe langa, nu prea are multa minte si te omoara si pe tine.

Bun. Ca sa cumperi alte chestii, gen armura, gloante, grenade, sa schimbi arme, apesi pe B cat timp esti in joc.

Asa acum un hint. Cand vezi inamicul si ai o arma cat de cat acceptabile, cum ar fi Ak-47, M16 si el e la ceva departare si tu tii neaparat sa ii zici cateva vorbe de bine, stai locului, apesi C, si cu mousul pui tinta pe pata umblatoare care nu are habar unde esti si te apuci sa vb cu dansul pana pica jos.

Alta arma draguta este Shotgunul, asta la apropiere e cel mai bun. Doua trei lovituri date inamicului in zona de la burta si gata, se cauta de sanatate.

SMG sunt arme de ranza mica. Bune cand joci pe harti cu camere multe intri acolo si cand il vezi pe individ langa tine ca iti da cu buna ziua, pui tinta pe el si tragi tot incarcatorul.

Cateaua ( mitraliera de aia mare, ce purta Rambo cand se batea cu vietnamezu') e buna pentru lupta de aproape cand apesi click continuu sau la departare cand dai click cu click. Atentie are recul destul de mare. Trebuie sa iei iar tinta la ochi.
Pistoalele well, la aproape sunt bune, desert eagle e bun si la departare. Un glont ii ia ceva la viata.

Cum am mai spus, cele mai bune arme sunt pustile de asalt ( assault riffle).

Daca sunteti aproape si " discutia ( lupta ) " incepe sa te deranjeze, apesi pe Space si incepi sa sari ca o gazela si sa te apuci sa il ciurui.

Si cel mai important. Cand vezi ceva, tragi. Daca eziti stai pe bara si citesti ziarul. Ce e cu verde/albastru e bine, ce e cu rosu e rau.

Cam asta ar fi tot ceea ce imi vine acum in cap, sper sa iti foloseasca.Have fun.

2 răspunsuri:
| Atreides2 a răspuns:

Ehh, my bad... nu ti-am inteles intrebarea happy

| sugar3xl explică:

:)) nu trebuie sa-mi explici cum trag armele ca joc de mult counter strike source. Eu vreoiam sa stiu cum este proiectat counter strike... adica sa stiu cum de glontul se duce unde pun eu tinta... multumesc oricum :) uite un link cu mine :P http://www.youtube.com/watch?v=IDRK9Q-TtYs