| membrugirl2010 a întrebat:

Cum fur in barn buddy? cainele nu prea are mancare, si cand apas, animalul scoate doar un sunet
funda

4 răspunsuri:
| cosmin2221 a răspuns:

Pai intrii la un vecin folosesti mana neagra si furi si in privinta cu cainele dai pe aia cu mancare

| LeonardoDiCapra a răspuns:

Pai nu prea conteaza daca are mancare full sau putsina! eu folosesc o shekerie cu:dai sa furi planta, iar cainele te prinde! apoi dai pe planta si ok la caine pana reusesti sa furi din plata! apoi dai X [nu pe „ferma mea"sau„my ferm"pentru ca ti-ai putea pierde monedle pentru totdeauna]apoi dupa ce ai dat „x", intrii iar si „pock!"! ai toate monedele pe care le-ai avut la inceput si tot ceea ce ai furat

PS:merge daca mai ai monede sa dai pe alt vecini si sa ii furi sau sa dai pe alta planta a aceluiasi vecini[sau a altui vecin]numai sa nu faci 00 monede pentru ca daca ajungi in acel punct, s-ar putea sa nu iti mai dea monedele inapoi!

Succes[scuze de gramatica] si daca nu ai inteles add me: denis_bad_boy73winking norocwinking! funda?big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna. Poti fura doar atunci cand cainele nu mai are mancare in bolul sau, si nu se mai plimba pe langa bolwinkingiti apare de altfel ca din recolta lui s-a mai furat... asa fur si eulaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

LoOoLzZz : eu in locu taw l`as sfatui sa o dea cu autoclick merge mult mai repede si ork si daca ajunge la 00 monede i le da inapoi doar dand un refresh la pagina asa ca nu vorbi prosti daca tot dai pe clickuri tu faci scurta la mana :-s da-mi add angel_for_lifeee

Întrebări similare