| tedy_3816 a întrebat:

Cum ii fac pe parinti sa imi cumpere un samsung corby?

Răspuns Câştigător
| lala178 a răspuns:

Mai bine economisesti bani si cand strangi ceva le propui sa puneti bani la comun...winking

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Va rog, luati-mi un Samsung Corby ca sunt singurul/a care nu are un telefon calumea si ma fac de ras. Toti au! Va rog frumos cu cireasa-n varf, fac orice! O sa invat, iau note bune, fac curat, numai vorbesc urat, o sa va ascult mereu. Va rog, va rog, va rog? [-o< "

| Firefly a răspuns:

Dovedete-le ca meriti acest telefon.
Comporta-te frumos, ajuta la treburile casnice, arata-le ce note bune ai la scoala, etc.

| Cσσкiє a răspuns:

Păăăibatting eyelashes. Fă curat în casă fără să-ţi spună nimic, oferă-te să te duci la cumpărături, rogă-i să-ţi dea mai puţini bani de buzunar, adu-le micul dejun la pat în weekend, cumpără-i mamei un buchet de flori, tatălui un ceas de perete cu afişaj digital, temperatură şi dată... Şi-aşa vine sfârşitul anului, poate ţi-l iau ca premiu! kiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu, ca parinte, zic ca e prea putin important Corby asta! Cel mai important e ca mama si tata te iubesc. Va veni si corby asta daca esti cuminte, ascultatoare si...asa cum stii tu sa fii!
Mama!

| tedy_3816 explică:

Va multumes pentru asp. pupici!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tedy, gandeste-te de doua ori inainte de a da stupid unor persoane care iti sar in ajutor! ₣яiεиđš fõяεvεя. iti raspunsese destul de folositor, zic eu! Invata sa apreciezi faptul ca lumea iti da atentie!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te dreeeaaaq, bha taranelaughingii lingi in kur pentru un tel?laughinghai ca te invat eu cum. te duci la mama ta si ii spui asa:"daca vrei sa fiu cuminte, sa nu injur, sa nu ma bat pe la scoala, sa invat, etc...imi iei un Samasugi Corby" si gatalaughingdaca te bate, fugi de acasa cateva ore. o sa se sperie de moartelaughingpoate ai noroc si ramai si orfan, ****e`n gura de copil rasfatathappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai tedy, oare parintii tai cred ca esti destul de responsabila ca sa ai un telefon ca acela? ia mai gandeste-te! oricum peste o luna doua va aparea alt telefon si mai tare.

| alex112233 a răspuns:

Zile parintilor lor adica buniciloe tai ca ei au facut ceva si cica u ai akt ceva gresit si nu vor sa til ea cand ei au facut acel lucru
dai la paraci la bunici tai si o sati ea dar mai intai amenintai si daca nu til iau dupa aplici