| AnonimusAnonim314 a întrebat:

Cum ii mint pe parintii mei ca sa-mi dea bani?

Răspuns Câştigător
| William a răspuns:

Zici ca a cerut pentru fondul clasei sau ca mergi cu clasa la cofetarie/ bar/ strip club si iti trebuie bani sau zici ca vreti sa strangeti bani sa cumparati ceva cadouri de sfarsit de an (daca esti in clasa a 8-a sau a 12-a) la profi. Ai mai putea sa spui ca ai primit amenda de la politie daca ai nevoie de sume mai mari de 100 lei. Poti sa le spui ca ai un concurs la nu stiu ce materie si e pe bani. Majoritatea concursurilor costa 20-30 lei si sunt sambata dimineata intre 8-12 dar poti sa vii acasa pe la 10:30-11:00 si nu uita sa iti scoti niste subiecte la imprimanta cu o seara inainte ca sa ai cu ce demonstra. Ai putea sa zici ca ai de facut un proiect complicat si mare ca asta (http://images3.okr.ro/......00_700.jpg ) cu coperti plastifiate etc si zici ca a trebuit sa il lasi la scoala. Funda?

4 răspunsuri:
| persseuss a răspuns:

cere-le sau fa i sa inteleaga ca ai nevoie de acei bani/

suntserios
| suntserios a răspuns:

Da de ce sa ii minti. Zi le de ce ai nevoie de ei si gata

| peperonies a răspuns:

Daca vrei sa iti dea bani minciuna e opusul a ceea ce vrei sa faci.

| Tbx_IuLy_1999 a răspuns:

Poti sa le spui ca-ti trebuie sa cumperi niste culegeri la scoala... Ca un copil la scoala a rup ceva si nu se stie cine este si ii zici ca diriginta / dirigintele tau a spus sa puneti toti bani daca nu se afla cel care a facut! Etc...

Întrebări similare