| DelphhiN a întrebat:

Cum ii pot convinge pe ai mei sa ma lase sa plec in strainatate la munca...am 18 ani si sunt in clasa a11a

7 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Le spui că asta ai decis tu şi că crezi că o să fie mai bine pentru tine.

| neutrino a răspuns:

Ar fi pacat sa-i poti convinge pana cand nu-ti vei lua bacul.

| MskDesign a răspuns:

In primul rand, trebuie sa iti termini scoala. Poate chiar o sa continui daca ai posibilitate financiara.Si dupa poti sa te duci si la munca.

| ElenaSA a răspuns:

Nu mai ai mult pana termini liceul. Nu poti gasi loc de munca daca nu ai macar liceu. Asteapta sa termini scoala, mergi daca poti macar la o postliceala pentru a gasi in strainatate un loc de munca onorabil.

| SasNetRomania a răspuns:

Ia bacul, faci o facultate iar apoi te decizi. Ar fi pacat de tine sa fii sclava in alte tari cand poti termina o facultate sa stai la birou.
sau iti convine sa dai gauri si sa sapi in loc sa dai gauri cu, capsatorul pe hartii?

| Aaxell a răspuns:

Buna. Cred ca ar trebui sa termini mai intai liceeul si apoi poti pleca in afara. Dar de exemplu astea 3 luni, in vacanta cred ca poti sa lucrezi si apoi sa te intorci sa termini liceeul. Nu face o greseala ireversibila, mai tarziu o sa iti para rau.

| LunguAndreea23 a răspuns:

Eu zic sa mai astepti pana iei bacul apoi astepti pana faci 19 ani si apoi cred ca o sa te lase ai tai dar prima oara invata ca la bac sa iei note bune si dupa aia pleci! Cer funda