In primul rand, trebuie sa iti termini scoala. Poate chiar o sa continui daca ai posibilitate financiara.Si dupa poti sa te duci si la munca.
Nu mai ai mult pana termini liceul. Nu poti gasi loc de munca daca nu ai macar liceu. Asteapta sa termini scoala, mergi daca poti macar la o postliceala pentru a gasi in strainatate un loc de munca onorabil.
Ia bacul, faci o facultate iar apoi te decizi. Ar fi pacat de tine sa fii sclava in alte tari cand poti termina o facultate sa stai la birou.
sau iti convine sa dai gauri si sa sapi in loc sa dai gauri cu, capsatorul pe hartii?
Buna. Cred ca ar trebui sa termini mai intai liceeul si apoi poti pleca in afara. Dar de exemplu astea 3 luni, in vacanta cred ca poti sa lucrezi si apoi sa te intorci sa termini liceeul. Nu face o greseala ireversibila, mai tarziu o sa iti para rau.
Eu zic sa mai astepti pana iei bacul apoi astepti pana faci 19 ani si apoi cred ca o sa te lase ai tai dar prima oara invata ca la bac sa iei note bune si dupa aia pleci! Cer funda
ksm1485 întreabă: