| PheoniXD a întrebat:

Cum ii pot da de inteles unui baiat ca il plac? Si cum as putea sa ma evidentiez ca sa ma observe, nu stiu, sa i atrag atentia? Va rog fara bataie de joc.

7 răspunsuri:
| LetMeHelp a răspuns:

Nu ai dat foarte multe detalii. Va cunoasteti? Sunteti de-o seama? Cati ani aveti?
In general comunicarea aproprie oamenii, nu trebuie sa faci nimic special.

| DenisaFMM69 a răspuns:

Bună! În primul rând intra în centrul lui vizual, fă-l sa te observe, uita-te la el, dar nu ca o disperata dornica de atenție.
Dacă aveți prieteni comuni ieșiti împreună cât mai des. Fii interesantă și în acelaș timp interesată de ce îi place și lui.
Oricum o sa se întâmple dacă e sa fie pana la urmă. Dacă vorbiți pe internet lasă-l pe el sa Îți scrie primul și nu îl plictisii, fă-l să fie atrasă de tine, nu da toate detaliile despre tine intr-o singură zi, dă-i un motiv să te caute și mâine.

| SelCake a răspuns:

Incearca sa te imprietenesti cu el sau daca nu uita-te la el dar nu ca obsedata, si daca si el se uita la tine zambeste-i.

| Chubby2104 a răspuns:

Comportă-te normal.
Stai calmă în prejma lui.
Începe să discuți cu el pe teme complet normale, ca doi oameni ce abia se cunosc și vor să se împrietenească. Vorbiți despre preferințe pentru ca să îți dai seama dacă e bun pentru tine.

| Cricy a răspuns:

Pai in primul rand pot sa zic ca baietii nu o sa isi dea seama cand ii placi, la modul ca eu ii ziceam ca e frumos si el se uita la mine, nu intelegea cand ii faceam un compliment, cred ca trebuie sa il cunosti mai intai. Intra in vorba cu el, atinge-l pe mana in "joacă" sau din "greseala", fa-i complimente. Gen daca ochii sunt de culoarea albastru sau verde si tu nu ii ai asa ii zici "Imi plac ochii tai, as vrea si eu sa ii am asa." Si in fine, ajungeti sa va cunoasteti. Daca consideri ca nu e genul ala de tip care e, cum sa zic eu, "barfitor", nesimțit sau "gagicar" poti sa ii zici direct ca il placi. Ideea e ca daca ii dai timp sa te cunoasca asa cum esti, o sa ajunga sa te placa. Daca nu o face deja?
Oricum succes!?

| Credinoameni a răspuns:

Sunt baiat si iti pot spune ca daca il vei complimenta,ciupi sau ii vei da fraze cu subinteles, nu o sa inteleaga ca-l placi, doar le va lua ca niste lucruri oarecare.
Uite ii simplu sa faci sa se indragosteasca un baiat de tine, vorbesc serios!
Trebuie sa fii naturala in prezenta lui.Fii draguta simereu zambitoare cu totii si cu el, insa cu el fii putin mai indiferenta si aici ma refer sa iti imaginezi ca vorbesti cu cea mai buna prietena a ta, ca sa fi relaxata si sa ai carisma.
Vorbeste cu el despre ce te pasioneaza si vorbeste despre activitatile tale zilnice cu pasiune. cand vorbesti cu pasiune esti interesanta. Si ingrijeste-te mereu, sa arati bine!
Un prieten mi-a spus ca :"Femeile sunt cele mai frumoase atunci cand iubesc si sunt iubite ".Asa ca iubeste-te pe tine si, pe cei din jur si ceea ce faci.
Apoi mai holbeaza-te la el din cand in cand si vorbeste cu el facand chestiile de mai sus.

| GolbanSerghei22 a răspuns:

Fato trebuie sa ii zici direct dar daca esti mai timida dai un bilet si spuneei sa se intalneasca cu tine undeva, sper ca te am ajutat!