| Fernando96 a întrebat:

Cum ii pot spune lui annakarenina ca nu mai vreau sa fie cu mine? deci am invitat-o la un concert am tinut foarte mult la ea, am intrebat-o daca vrea sa fie cu mine iar ea a acceptat, si acum a aparut o fata mai draguta decat ea si mai prea super si mi-a placut de ea mai mult decat mi-a placut vreodata de mama si tatal meu serios va zic, deci mi-as da si orice numai ca sa pot sa o mai vad vreo data... apropo mi-a propus sa imi incep viata se*uala cu ea (*=x) ce imi propuneti? am 14 ani si ea are 12 si e la scoala centrala din bucuresti, iese pe la 11:30 cu prietenele ei si ma duc si eu pe langa scoala centrala, iau un taxi si incep la vorba si vad ce iese, va iesi bine ghiciti ma place .yeeees.nu stiu cum se va comporta maine annakarenina la scoala dar nu stiu. oricum nu prea imi placea de ea, muzica clasica? phiuuuuuuuuu pian? am ascultat pentru ea, ma foloseam de ea si am invitat-o la un concert e muzica jazz dar nu au lasat-o parintii da oricum ii plac filmele vechi de dragoste ca love story si ii place o melodie foarte mult de cum ii zice ray coniff sau ceva de genul asta, deci nu pot sa cred, am placut-o da atunci imi placea de ea maim ult la aspect si chiar asa e frumusika si annakarenina da pe langa ana uuuh apropo o cheama nestor andreea si are un caine labrador numit seth, e bruneta si e inalta, din cate stiu ea isi iubeste mai mult cainele decat pe mine l-a sarutat french? (pe cutu)deci uuuuuuuuuh.sorry andreea dar your road ends here, right after I kill your feelings.

3 răspunsuri:
| cLaR a răspuns:

Ce face plictiseala din omhee hee. caterinca!

| Bellabelutsag a răspuns:

Pai gaseste un m0tiV` de Ceartaa de Ex p0tSi` sa faci un id unde Sa intri id de Baiath bine inteles Si sa incerci sa te dat bine` p` langA ea Si ea 0 sa Pike in plasa 0 sa vezihee heedaca nu va merg asta Iti pr0mit ca te ajuth Din nou cu alta idee numa Sa imi dai idul tau ok? sau daca vrei TRimiti msj cu idul tau sh` eu dau addlove strucklaughing da?laughing mai vb sper ca` tsiam F0st de ajut0r:*

| childinocent22 a răspuns:

Fa-ti un id cu alt nume de baiat gaseste pe facebook niste poze cu baieti draguti vezi tu pe acolo si dupa treci la discutie o iei cu binisorul si apoi o intrebi daca vrea sa fie cu tine ca ai vazut-o intr-una din zilele astea si ti-a placut foarte mult de ea.
Sper ca te-am ajutata.