| RianaAlexia a întrebat:

Cum ii pot spune unui coleg ca imi place de el? Sau cum sa aflu daca ma place?

Răspuns Câştigător
| DavidoffUser a răspuns:

Of,of, dragostea asta! tongue
Nu conteaza ca esti mica, si eu am iubit pe cineva, dar la 14 ani.
Acum, sincer sa-ti spun nici nu stiu cum sa-ti raspund.De obicei, baietii cand sunt mici sunt la fel de timizi ca fetele, poate mai timizi.Deci uita-te daca se rusineaza cand il intrebi ceva,roseste, daca te ajuta la ceva din senin, te saluta pe tine prima, se uita numai la tine, sta numai pe langa tine, daca esti trista e si el trist, din astea.
Acum tu nu stiu cum sa-l abordezi, poate sa stati mai mult unul pe langa celalalt in pauze, sa va jucati, habar n-am, asa ii dai de inteles si eventual daca n-are curaj sa-ti zica ca ii place de tine, ii spui tu.
Nu stiu Alexia ce sa=ti zic mai mult.Succes happy!

6 răspunsuri:
| DavidoffUser a răspuns:

Ca sa te ajut mi-ar trebui mai multe informatii, gen varsta, ce fel de coleg? scoala, karate, dans?

| RianaAlexia explică (pentru DavidoffUser):

13(stiu ca sunt mica, eu am 12) de scoala.

| RianaAlexia explică (pentru DavidoffUser):

Multumesc.

| DavidoffUser a răspuns (pentru RianaAlexia):

Cu placere!

| DavidoffUser a răspuns (pentru RianaAlexia):

Of,of, dragostea asta! tongue
Nu conteaza ca esti mica, si eu am iubit pe cineva, dar la 14 ani.
Acum, sincer sa-ti spun nici nu stiu cum sa-ti raspund.De obicei, baietii cand sunt mici sunt la fel de timizi ca fetele, poate mai timizi.Deci uita-te daca se rusineaza cand il intrebi ceva,roseste, daca te ajuta la ceva din senin, te saluta pe tine prima, se uita numai la tine, sta numai pe langa tine, daca esti trista e si el trist, din astea.
Acum tu nu stiu cum sa-l abordezi, poate sa stati mai mult unul pe langa celalalt in pauze, sa va jucati, habar n-am, asa ii dai de inteles si eventual daca n-are curaj sa-ti zica ca ii place de tine, ii spui tu.
Nu stiu Alexia ce sa=ti zic mai mult.Succes happy!

| Fundamentalidk a răspuns:

Bună.
1. Suna l cu nr ascuns si intreaba l ce vrei sa stii.
2. Fa ti Facebook fals si intra in comversatie cu el, intreaba l de ii place de vreo fata.
3. Subtil imvestigheaza i conversatiile din tel( daca poti).
4. Intreaba l pe el direct in fata.

| challeaAdrian a răspuns:

Liric prank daca te place va spune