| pixeel a întrebat:

Cum ii pot spune unui tip ca imi place de el?
Locuim in orase diferite si pana acum vorbim pe mess. Ne intelegem super si pot spune ca simt ca-l cunosc de-o viata. Nu sunt foarte indragostita de el, dar imi place tipu'. Vreau sa-i spun ca-mi place de el, insa nu vreau sa se sperie sau sa ma creada ticnita. Sfaturi, ceva, va rog? big grin

Răspuns Câştigător
| Grimalkin a răspuns:

Spune-i pur si simplu happy
Nu poti decat sa te faci de ras laughing

4 răspunsuri:
| irina20 a răspuns:

De ce sa te creada ticnita? E foarte posibil sa te placa si el pe tine. Fa-ti curaj si spune-i, vezi cum reactioneaza...

| pink07 a răspuns:

Mai intai incearca sa afli daca si el te place
spune-i asa mai pe ocolisuri " ce crezi despre mine etc" apoi si el o sa te intrebehee hee big grin si o sai spui :X eu te cred asa etc ai incredere in tine si crede-ma ca tot va fi bine spune lucrurilor pe fatawinking
succes:*

| Alin_3417 a răspuns:

Ii poti spune pur si simplu:Vrei? Sau daca nu, il intrebi daca are prietena, ce parere are despre tine, chestii de genul.Metoda simpla cred ca-i cea mai buna : Ce zici de un mic "friendship" big grin. Glumeam, stii tu cum sa-l abordezi big grin.Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu vreau sa-i zic unui baiat ca imi place de el. Are aproape 18 ani... vb pe mess. Mia zis ca sunt d treaba sh dragutsa. Eu am 14 ani :d. Va rog raspundeti va rogcrying