anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum ii pot transmite profesoarei mele de la meditatie ca nu mai doresc sa fac pregatire cu ea? Mi-am dat seama recent ca nu ma ajuta de fapt cu nimic. Doar imi da de lucru, pleaca din camera, iar la sfarsitul celor doua ore se intoarce si verifica ce am lucrat cu baremul de la sfarsitul cartii.
Singura problema este ca fac pregatire cu ea de 6 ani si ea este si profesoara mea de la clasa. Este o persoana destul de insistenta, care ma suna mereu si ma intreaba cand vin, dar in acelasi timp ma impac bine cu ea si chiar glumim, ne spunem lucruri mai personale. Totusi, nu mai vreau sa dau banii aiurea pe ceva ce pot face si singura. Cum ii pot transmite diplomat acest lucru?

Răspuns Câştigător
| ElenaSA a răspuns:

Poti sa-i spui, de exemplu ca nu mai poti sa faci meditatii pentru ca ai nu-si mai permit.Adica este o proma financiara.Si intre timp iti cauti alt meditator, dar vezi sa nu fie din scoala si afle si profesora din scoala.

2 răspunsuri:
| DayByDay a răspuns:

Poti sa le explici parintilor aceasta problema si roaga-i pe ei sa te ajute sa o rezolvi. Multa bafta!

| ღBelieveInHopeღ a răspuns:

Poti sa-i zici ca nu mai ai timp sa faci meditatii cu ea.