| curious01 a întrebat:

Cum ii poti cere prietenia unei fete? stai de vorba cu ea si o intrebi daca vrei sa fii prietena mea si atat? am mai publicat intrebarea aceasta de cateva ori dar nimeni nu m-a lamurit concret, imi spune cineva? pentru cel mai bun raspuns dau funda!

Răspuns Câştigător
| POPA_8046 a răspuns:

Trebuie pur si simplu s-o bagi in seama, sa cauti subiecte de discutie (muzica, poate comune), sa zambesti, sa fii cool, decontractat. daca faci asta totul vine de la sine dupa aceea (nu trebuie sa o intrebi daca vrea sa fiti prieteni, dar s-o faci sa aiba incredere in tine fiind sincer si decontractat). Trabuie s-o bagi in seama asa de mai multe ori pe sapamana, nu in fiecare zi (ar putea crede ca esti un obsedat, trebuie s-o lasi sa respire, daca nu ar putea crede ca vrei mai mult decat o simpla prietenie.).

4 răspunsuri:
| Roseonlight a răspuns:

Daca o sa mai astepti mult cineva o ti-o ia inainte.Ia-ti inima in dinti si spune-i odata sau dupa o sa regreti ca ai fost un papa lapte si ai asteptat atat.You never know, poate si ea te place din moment ce sunteti asa apropiati(da am cautat si celelalte intrebari despre ea ca sa imi fac o idee cat de cat)Concluzie:Ai primit destul sfaturi cum sa o faci, alege unul si fa-o odata.

| curious01 explică (pentru Roseonlight):

Merci de ideea dar totusi nu am inteles despre ce intrebari vorbesti? ziceai ca ai cautat si celelalte intrebari despre ea, la ce te referi?

| Roseonlight a răspuns (pentru curious01):

Ai zis ca ai mai postat intrebari si nu te-a lamurit nimeni, am vrut sa vad ce fel de raspunsuri ai primit si nu ti s-au parut clare.

| anonim_4396 a răspuns (pentru curious01):

La celelalte intrebari postate de tine in legatura cu acest caz.