| ArexuDeea a întrebat:

Cum ii poti spune unui baiat care te place ca vrei doar sa fiti prieteni fara sa se supere sau ceva de genu?

Răspuns Câştigător
| lorenutza55 a răspuns:

In primul rand intr-o "relatie" ca asta trebuie sa domine sinceritatea. pur si simplu il inviti la o discutie si ii zici ca oricat de mult ai incerca nu poti tine la el mai mult ca la un prieten, pentru ca este altcineva in viata ta( daca este cazul). daca tine la tine o sa accepte si NU o sa vrea sa piarda si prietenia ta! BAFTA.

2 răspunsuri:
| Necunoscută a răspuns:

Oho laughing

Încearcă aşa: în timp ce vorbiţi, spune-i: Hey. ştii, eu nu vreau să te superi, sau să nu-mi mai vorbeşti, dar trebuie să îţi spun cevahappy. El: ce? Tu: păi, ştiu că îţi place de mine. dar eu nu vreau nimic serios. Vreau să rămânem amici, nu vreau să ne certăm. Scuze dacă am fost prea directă, dar nu voiam să te rănesc ocolind subiectul.

Ţie îţi place de altcineva?

Dacă da, spune-i.

Nu uita! Aminteşte-i că vreţi să rămâneţi prieteni, o să mai vorbiţi la telefon, pe messenger, o să vă mai întâlniţi cu prietenii, etc.happy

Baftăsmug

| butt3rfly16 a răspuns:

E cam greu sa faci asta fara ca el sa nu se simta dezamagit ca il respingi intr-un fel sau altul, doar ca ar trebui sa ai o discutie deschisa cu el despre acest subiect, sa ii explici ca tu vezi in el decat un pr si ca nu vrei sa-i dai sperante ca apoi sa sufere.In fond sunt sigura ca gaseste atatea fete dragute in preajma lui si avantajul pe care il va este acela ca te va castiga ca prietena.Baftawinking