| dedeutza_4556 a întrebat:

Cum ii spui unui baiat ca il placi dar nu esti sigura ca si el te place?

6 răspunsuri:
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Pai il intrebi ce face, ii spui ca te gandeai la el.Flirtati.si atunci spune.i ca vrei sa ii spui ceva, dar te.ai razgandit, si el o sa fie curios, si spune.i. dupa intreaba.l daca si el te place.Bafta! :*

| katy a răspuns:

Incearca sa stai mai mult timp cu el,iesiti la plimbari,vb pe mess, la tel si asa ai sa-ti dai seama din raspunsurile, lui din modul lui de a vorbi cu tine.comportament si la cata atentie iti dahappy e f simplu

| vis a răspuns:

Da nu trebuie sa ii zici, iesiti de cateva ori si urmarestel cum se comporta si iti dai seama singura daca te place, si dupa ii dai de inteles ca-l placi

| spaikizz a răspuns:

In primul rand,incearca sa stai mai mult prin preajma lui (fara sa-l sufoci) si zambeste-i trecator, daca iti raspunde e semn bun. Daca nu iti raspunde din prima lasa sa mai treaca putin timp sa vezi daca are alte reactii. Nu te grabi sa tragi concluzii.
Daca tu ai facut toate astea, dar bineinteles ca orice adolescenta nu esti sigura pe sentimentele celuilalt uite niste momente in care ai putea sa ii spui maiu clar ca tu chiar il placi:
1. La ora de sport daca jucati handbal, baschet, fotbal etc cere sa fi cu el in echipa sau daca e in echipa adversa incearca sa intri in conflict direct cu el si sa ii spui ca e chiar dragut cand se lupta sa castige. Sau alte lucruri de astea. La ora de sport poti gasi o gramada de astfel de momente, trebuie doar sa ai imaginatie.
2.Deschide un subiect despre un lucru care va place amandorura.
3.Sau daca esti tupeista il iei deoparte si ii spui frumos ca tu il placi si daca si el simte ceva pentru tine ati putea fi impreuna.
Eu am o prietena care i-a zis baiatului cu care este acum la ora de sport. A fost asa. II placea de el de vreo 2-3 luni si tot s-a dat pe langa el,i-a mai zambit etc el a raspuns cateodata si ea la o ora de sport ii zice: auzi, sa stii ca tu nu esti chiar ata de dragut, iar eu chiar sunt draguta si cum poli diferiti se atrag...
A fost foarte tare si baiatul a apreciat foarte mult originalitatea ei. Sunt si acum impreuna ( de un an) si se inteleg foarte bine. Plus ca daca tu esti cea din poza, crede-ma chiar ai sanse la el.

| Primo a răspuns:

happy Pai uite te duci la baiatul respectiv si ii lipesti o palma daca nu te ia la batae inseamna ca te palcehappy Da gata cu glumele trecem la fapte serioase: fii atenta la el si vezi ce gesturi are fata de tine adica daca te priveste insistent si chestii din astea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Simplu.spune i vei da dovada de curaj si arati ca esti sigura pe tine si sti ce vrei.daca te refuza, incearca sa zambesti si sa spui,. asta e doar parerea mea. ceau