| mada123_2154 a întrebat:

Cum ii spun mamei ca am prieten?

Răspuns Câştigător
| divinuu a răspuns:

Nu ii zice neaparat direct. zi ceva de genu`:
-Plec afara, pa!
-Cu cine iesi?
-Cu prietenu `happy
-Aaaa ai prieten?
-Da dc?
laughingYo una asa fac, adica afla. neintentionat si oricumoh go on nu-mi zice nimic rau, doar sa am grija.In rest daca ar zice ca ma grabesc ca nu sunt pregatita(da oricum nu zice asa ceva) crezi ca as asculta-o? Stie ca isi raceste gura degeaba

12 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Trebuia sa discuti cu mama ta inainte de a-ti face un prieten.Astfel,o pregateai. Dar acum, spune-i ca ai un prieten si cere-i sfaturi ca sa nu se simta ca la "surprize, surprize"

| Lora a răspuns:

Mami vreau sa-ti spun ceva:am un iubit

| Pho3nix a răspuns:

''Mami, o sa ai un nepoteeel! Hai sa beeem!''

| Derye a răspuns:

"Mama am prieten"

| MonkeY a răspuns:

Buna Mada123
pai incepi o dischutie deschisa cu mama ta si ii zici ca ai cunoscut un prieten foarte de treba si este alaturi de tine in orice caz iar mama ta o sa inteleaga cum sta treaba mai zici cate ceva ma des despre el ca de exemplu te-a ajutat sa treci prin momente mai grele... da-mi ID ul tau pe PM mesaj privat si iti mai dau sfaturii

is baiatt nu fata catzi ani ai?

| Яùxsi a răspuns:

Mami, cred ca sunt destul de mare sa am un prieten... tu ce parere ai? laughing

| Mady_1319 a răspuns:

Eu de fiecare data am procedat asa :
de Craciun sau de revelion le spuneam parintilor ca am pr...si ca vreau sa il aduc sa il cunoasca si ei. Ideea asta a fost a lu' buni a mea zicandu-mi ca omul e mai bun in preajma sarbatorilor.Ca nu sunt chiar exigenti incat sa imi strice ziua si sa ma si pesdepseasca, din contra isi vor sp parerea si ma vor sfatui.Eu ceream sfatul bunicilor pentru ca ei imi cunosteau parintii si ma intelegeau...Cu toate ca mama era mai exigenta si rea intotdeauna au mers sfaturile celor care o cunosteau(rude). pahappy

| den a răspuns:

O intrebi: ce parere ai avea daca eu am un iubit? daca reactioneaza bine spune-i ca ai, daca nu mai asteapta.

| lov3barbie a răspuns:

Pff. pur`si simplu

sau daca nu vrei sa afle nu`i spune straight face. crezi ca te va certa sau de`ce ti`e teama?batting eyelashes

| Elle_4800 a răspuns:

Pai si eu pana anul trecut nu prea le spune-am la ai mei de prieteni, oricum vorbeam cu mama de chesti asta si baietii cu care eram ii stia dar nu le stia rolullaughing. Si discutam cu ea despre el si asta era tot. Daca vrei ii spui daca nu nu. dar e mai ok sa-i spui adica te simti mai ok.Sau daca mama ta e genu care sa-ti reproseze mereu gen,, Ai luat nota aia ca ti-a stat gandu la X. Sau ai venit la ora asta in casa pentru ca ai stat cu Y.,, Astea sunt lucruri normale si tot odata banale dar asta ehappy. Cel mai bine e sa vorbesti cu ea despre el asa ca un amic. Gen,, Mama ce spui de?,, si vezi daca spune ca e ok... ii spui,, Pai este prietenul meu,, Daca nu are o parere prea buna mai bine taci!happy. Dar ai grija sa nu isi dea seama ca dupa iese mai rau.Byeee:* Bafta!

| Byushka a răspuns:

Te sfatuies sa nu ii spui daca relatia voastra nu este una de durata adica serioasa... pentru ca mama ta va zice la tate rudele si va barfi pe tema asta chiar daca uh nu mai esti cu acel baiat happy... zic asta din experienta happy

in cazul in care vrei totusi sa ii zici, te duci la ea si ii zici ca vrei sa'i spui ceva happy dar sa ramana intre voi happy si ii zici ca ai un iubit,, mai departe te descurci happy

bafta, te'am pupat :*

| Sylar a răspuns:

1 pct pentru raspunsul lui den. Este cea mai buna varianta. Trebuie doar sa observi reactia mamei/parintilor tai

O zi buna in continuare!