| ancutzasweet a întrebat:

Cum ii spun noului iubit sa faca ceva cu respiratia lui urat mirositoare. fara a-l jigni?

Răspuns Câştigător
| buburuzAndreea a răspuns:

Dupa ce ii dai si lui din pachetul tau de gume, saruta-l si spune-i ca gustul asta fresh si intepator iti place la nebunie si ca asa l-ai pupaci toata ziua. Incearca sa o spui pe un ton jucaus. Poate tine, si de dragul de a-l saruta, o sa aiba grija sa fie mereu cu respiratia proaspata. big grin

23 răspunsuri:
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Cea mai simpla varianta care-mi vine in minte este sa-i oferi o guma...

| DarKJoKeR a răspuns:

Lol.Asta e o intrebare foarte ciudata, chiar daca e serioasa.Deci...nu m-am gandit niciodata la asta, dar cred ca e bine sa bati un apropo despre un asa zis,, alt prieten'' caruia ii miroase ingrozitor gura.Si tot ce poti face e sa speri ca se va simti...Succes si astept raspuns cu ce ai facut

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

mergi cu el la stomatolog, si doctorul n-o sa-l jigneasca deloc!

| BUBULINA a răspuns:

Oferai guma de mestecat mereu poate isi da semana nu stiu
cam complicat
hmm... sau bate un apropo dar schimba personajul adica pe el
poate se prinde
dar indiferent in ce fel ii vei spune, tot se va simti aiurea

| Pho3nix a răspuns:

Spune-i : ''buna, vrei o guma?''

| Sara a răspuns:

Mananca cand esti cu el guma, si defa pachetul cand vei manca tu, si ofera-i una lui. Si punct happy

| FoXy a răspuns:

Dai niste gume orbit cu sigurantza o sa zica ca e un cadou si nu se supara nimenilaughing

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Tot ce poti sa faci este sa ii dai o guma de mestecat.In rest nu prea vad ce poti face happyNu poti sa ii sp verde in fatawinking

| alexa a răspuns:

Este intr-adevar o problema delicata.Incearca sa-l iei cu tine o data cand iti cumperi o pasta de dinti buna, recomanda-i-o si lui, insa ca pe un fapt divershappySi cand iesiti in oras ofera-i si o gumitza.Bafta

| lavynika a răspuns:

Huh ink nu mam konfruntat cu porb asta...nu stiu c sa zic... cum au zis jsi ceilaltzi... dia o gumaa...alcv mai finutz nu cared k existalaughing

| freedom a răspuns:

In general .respiratia urt mirositoare este de la carii .sau problema cu stomacu .asa ca .fi desteapta altu... ORICUM I-AI SPUNE L.AI JICNI... si. nu va scapa prea curand

| Denny_5002 a răspuns:

Poi, mai intai ii zici "Buna, vii cu mine sa imi cumpar un pachet de guma de mestecat si o pasta de dinti?", dupa ce iesi din magazin, ofera-i trei pastile, si recomanda-i pasta de dinti.

| florin6 a răspuns:

Ori il suporti ori ii spui sa faca un consult medical.

| el3ctronizenT a răspuns:

Cand vine momentul sarutului ii faci ceva de genul : "ia uite o ciunga! si eu bagi in gura" laughing))

| dinamo a răspuns:

Cum naiba spui pe bune ce ai cum adica o sa iti vina sa vomoti la un moment dat cand va pupatiwinking.

| bonny a răspuns:

Manank o guma orbit si apoi intrebi : 'vrei si u'? si gata...ai rezolvat pentru cateva orelaughingdar daca ii spui o sa il jignesti foarte tare..mai bine pune-te in pielea luiwinking

| deleuandrei a răspuns:

Intreba-l si daca va zice ca nu atunci zii sa si spele

| Andeea_6354 a răspuns:

Scoti pachetul de guma si iti bagi una in gura si pe urma il intrebi daca vrea... daca nu asta e:L

| angela_4910 a răspuns:

Pui pe altcineva sa o faca. Un prieten de-al lui. Sa ii spuna ceva de genu: Ai mancat usturoi inainte sa vii aici?

| BeatriceRamo a răspuns:

hee hee...pai nu stiu incearca sa ii zici ca a aparut o noua pasta de dintii chiar foarte buna si o folosesti si tuwinking

| marsy a răspuns:

laughing dar daca nu vrea sa ia guma, daca refuza?

atunci nu te saruta cu el.winking

| Abcfunny a răspuns:

Asea am avut si eu o problema cu fost ii mirosea gura urat si cand se apropia de mine imi venea sa vomit, iar dupa ce ne sarutam imi lasa un gust ciudat in gura ...nu i-am spus ca-sa nu se simta prost

| ancutzasweet explică:

Ms mult de ajutor dar se pare ca am rezolvat problema. s-a rezolvcat aproape de la sine.si e ok acum. pot sa-l sarut.big grin

Întrebări similare