| meandme111 a întrebat:

Cum ii spun unui baiat ca imi place de el fara sa il indepartez mai tare de mine?

12 răspunsuri:
| FemeiaPisică a răspuns:

Ar trebuie să se apropie de tine dacă te place și el, nu să se îndepărteze de tine.
Îi spui direct, nu evita deoarece îți faci rău.

| T0T a răspuns (pentru FemeiaPisică):

Madara! Esti tare! Nu-mi vine sa cred ca te-am intalnit pe TPU. Pacat ca te vei transforma in femeie sad

| AtateaConditii a răspuns:

Îi spui cu un zâmbet: ești simpatic rău apoi big grin.

| Vvistula a răspuns:

Lasa i un biletel unde il poate gasi, mie asa mi-ar placea.

| T0T a răspuns:

Fii subtila.

| ConstantinEdi a răspuns:

Spuneio cateodata baietii nu o spun pentru ca le este frica sa recunoasca sau sa il refuzi...

| meandme111 explică (pentru ConstantinEdi):

Si daca ma refuza?

| ConstantinEdi a răspuns:

Daca va intelegeti bine sunt slabe sansele...dar daca te refuza aia e...

| gabrielatulbu2001 a răspuns:

Mai bine spune-i in fata si vei vedea reactia depinde deja de baiat daca te va respinge sau nu oricum nu mai poti trai cu acest gind ca-l placi si nu ii spui asa ca spune-i si nu te gindi la rusine big grin fii optimista

| gabrielatulbu2001 a răspuns:

Si inca ceva iti propun sa-i spui in fata prin bilete si chestii de astea el nu te va lua in serios si te va indeparta mult mai usor dar daca ii zici in fata afli si reactia lui

| k3er0s3x a răspuns:

Mai intai (sfat pentru toti) roagati o prietena/prieten sa il intrebe ce simte pentru tine.Asa vei afla daca te place sau nu.Succes!

| meandme111 explică (pentru k3er0s3x):

Anul trecut am facut asta si prietena care l-a intrebat mi-a spus abia anul asta ca atunci el i-a spus ca ma place dar sa numi spuna mie. si acum nu stiu ce si cum sa fac