Pentru inceput trebuie sa fii special, romantic, sa nu injuri de fata cu ea, sa nu vorbesti despre fotball sa o inviti in un loc romantic, sa ii dai niste bani chelnerului ca sa fie cat mai romantic(sigur o sa se priceapa te asigur 100%), apoi va plimbati prin centrul orasului si pe la 11-12 noapte ii dai un singur trandafir rosu, intr-un loc unde sa fiti singuri apoi o saruti, dupa toate astea o duci acasa insa pe jos, te uiti in ochii ei, o complimentezi, ii spui apoi ce simti, ea sigur o sa zica ca te iubeste, dupa o lasi acasa si cand va revedeti ii spui ca nu te-ai putut gandi decat la ea, ii spui cat de speciala e, ii spui ceva de ochi, neaparat nu stiu stai ca improvizez: la departare cand te-am vazut prima oara ochii iti straluceau ca mierea ma apropiam si se inverzeau, ca de smarald dar apoi mi-am dat seama ca sunt decat niste sinceri ochi caprui, niste ochi care iubesc si prin care pot vedea ca tu imi vei fii aproape la bine si la greu apoi sigur se indragosteste de tine am doar 12 ani si sunt baiat nu stiu daca mam descurcat prea bine deci... si oricum tu cati ani ai(din curiozitate)
Vbeste cu ea, zambeste-i, invit-o la o plimbare ofera-i o floare o cutie de bomboane, un sarut o strangere de mana.
De ce te complici sa ii spui intr-un mod indirect? cum a zis si Pisuricel, ofera-i o floare... si sarut-o apoi spune-i ca o iubesti. Succes!