Dacă ține la tine, te va înțelege. Trebuie să-i spui ce simți, cum crezi tu. De ce nu ești directă? Spune-i într-un mod frumos...dar fi directă, nu sta cu teama că o să se supere. Mereu este mult mai bine să fi directă. Baftă.
Ai putea sa incepi cu chesti frumoase... (dulcegarii de-ale voastre) si sa ii spui intr-un mod "dragut". nu cred ca are de ce sa se supere. Daca tine la tine, intelege si accepta. fa-o doar cand crezi ca e momentul. dar nu atunci cand el vrea... atunci sigur se va supara, cel putin pe moment.
Și de ce să se supere? nu are de ce să se supere...stai liniștită
Pur și simplu îi spui și gata cu siguranță o să înțeleagă orice dacă te iubește.
Depinde de baiat de exemplu eu unul as fi cam nervos daca ea ar avea cam 16-17-18 ani si deja si-o traso cu altul, dar de la o varsta numai conteaza asa mult...
De ce sa se supere? Ca mai are de stat ca tu inca nu esti pregatita? sau sa fie vesel ca o sa fie primul? Nu cred ca se supara, ba din contra.Incearca sa te atraga in plasa lui, sa-i pici.
De ce s-ar supara? Ar fi chiar mandru de tine, e o dovada de puritate.Demonstrezi ca nu esti o usuratica...
MaxX_7703 întreabă: