| deea2797 a întrebat:

Cum îi zici unui baiat, ca nu mi-am inceput viata sexuala fara sa se supere?

Răspuns Câştigător
| MisteryShadow a răspuns:

Dacă ține la tine, te va înțelege. Trebuie să-i spui ce simți, cum crezi tu. De ce nu ești directă? Spune-i într-un mod frumos...dar fi directă, nu sta cu teama că o să se supere. Mereu este mult mai bine să fi directă. Baftă.winking

7 răspunsuri:
| DariusIonutz0 a răspuns:

Ai putea sa incepi cu chesti frumoase... (dulcegarii de-ale voastre) si sa ii spui intr-un mod "dragut". nu cred ca are de ce sa se supere. Daca tine la tine, intelege si accepta. fa-o doar cand crezi ca e momentul. dar nu atunci cand el vrea...winking atunci sigur se va supara, cel putin pe moment.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Crezi că-i un motiv de supărare? Mai degrabă, de surprindere.

| OnuOnulică a răspuns:

Și de ce să se supere? laughing nu are de ce să se supere...stai liniștită happy
Pur și simplu îi spui și gata happy cu siguranță o să înțeleagă orice dacă te iubește.

| KilluaZoldyck a răspuns:

Depinde de baiat de exemplu eu unul as fi cam nervos daca ea ar avea cam 16-17-18 ani si deja si-o traso cu altul, dar de la o varsta numai conteaza asa mult...

| MiyakoSaki a răspuns:

De ce sa se supere? Ca mai are de stat ca tu inca nu esti pregatita? sau sa fie vesel ca o sa fie primul? Nu cred ca se supara, ba din contra.Incearca sa te atraga in plasa lui, sa-i pici.winking

| BlackChocolate1 a răspuns:

De ce s-ar supara? Ar fi chiar mandru de tine, e o dovada de puritate.Demonstrezi ca nu esti o usuratica...

| vocea a răspuns:

Simplu ii spui o sa ii placa sa auda asta