Cum ni`l imaginam sau ce? Eu il "vad" maaaare, exact ca zeus din antichitate, dar mai barberit
Persoana care ma asculta si cu care pot vorbi oricand, care ma ajuta atunci cand am nevoie!
Dumnezeu ne urmareste peste tot, chiar daca nu-l vedem el este pretutindeni, chiar si atunci cand crezi ca nu te vede nimeni.
Nu trebuie sa-l vad eu. Nu-i suficient ca sta el cu ochii pe mine ca pe butelie prin intermediul bigotilor care, nestiind sa-si explice fenomene simple, i le pun vesnic in carca?
Cum il vad eu pe Dumnezeu? sa stiti ca il simt pe Dumnezeu atunci cand aleg sa cred ca-l pot simti,atunci prezenta Lui devine reala in viata mea,atunci pot simti intr-adevar caldura si iubirea Lui Dumnezeu,cel mai minunat lucru de care poti sa-ti dai seama este sa stii ca fiinta suprema si divina te iubeste tocmai pe tine,oameni buni tot ce trebuie sa faceti este sa acceptati dragostea desavarsita a Lui Dumnezeu...n-o refuzati si fiti constienti de ea,oricum daca a o refuzati vi se ofera ocazia s-o acceptati iarasi, caci dragoste Lui Dumnezeu Tata nu cunoaste limite, dar atunci cand o veti accepta viata voastra va fi bucurie si fericire deplina!
Toluk19 întreabă: