| Amaliamalia a întrebat:

Cum il "vedeti" voi pe Dumnezeu?

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Il vad peste tot big grin

| Psihiatra a răspuns:

Cum ni`l imaginam sau ce? Eu il "vad" maaaare, exact ca zeus din antichitate, dar mai barberit tongue

| SeNyS a răspuns:

Persoana care ma asculta si cu care pot vorbi oricand, care ma ajuta atunci cand am nevoie!

Stefan
| Stefan a răspuns:

Dumnezeu ne urmareste peste tot, chiar daca nu-l vedem el este pretutindeni, chiar si atunci cand crezi ca nu te vede nimeni.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Nu trebuie sa-l vad eu. Nu-i suficient ca sta el cu ochii pe mine ca pe butelie prin intermediul bigotilor care, nestiind sa-si explice fenomene simple, i le pun vesnic in carca?

| rinchan a răspuns:

Cum il vad eu pe Dumnezeu? sa stiti ca il simt pe Dumnezeu atunci cand aleg sa cred ca-l pot simti,atunci prezenta Lui devine reala in viata mea,atunci pot simti intr-adevar caldura si iubirea Lui Dumnezeu,cel mai minunat lucru de care poti sa-ti dai seama este sa stii ca fiinta suprema si divina te iubeste tocmai pe tine,oameni buni tot ce trebuie sa faceti este sa acceptati dragostea desavarsita a Lui Dumnezeu...n-o refuzati si fiti constienti de ea,oricum daca a o refuzati vi se ofera ocazia s-o acceptati iarasi, caci dragoste Lui Dumnezeu Tata nu cunoaste limite, dar atunci cand o veti accepta viata voastra va fi bucurie si fericire deplina!

| Marian_Tudor_1977 a răspuns:

Asa cum este El cu Adevarat...ca fiind Calea, Adevarul si Viata!