Sa-ti dau un sfat Si eu voiam catel, iar ei nu erau de acord, plangeam, ma inchideam in camera, ma uitam la poze cu catei, eram ff trista, dar intr-o zi mi-au luat catel
Si vreau sa spun ca nu este asa de simplu sa ai catel, si eu credeam la fel ca tine ca va fi frumos ca-mi va face placere sa ies cu el afr, dar cand mi l-au adus prima saptamana i-am dat sa manance l-am scos afara, l-am pieptanat, dar am inceput sa ma plictisesc si imi era asa de lene sa-l scot afara, cand nu aveai chef de nimic, trebuia sa-l scoti afara, sa aduni parul, sa gasesti in mancare o mare de par
Deci te sfatuiesc ca cainele sa nu fie doar un moft ci sa fii pregatita sa devii o,, mama'' buna, deci succes
Bate-i la cap cat esti de resposanbila si bla bla spune-le ca daca duc ei catelul dimineata, il duci tu la pranz seara etc. ii vei da mancare, apa te vei juca cu el ceea ce face orice stapan bun
, baga si tu vrajeala din astea
si poarta-te mai bine un timp, da-le sentimentu' cum ca te simti singura si ai nevoie de un prieten [un animal] in viata ta care sa-ti umple timpu', iar de ziua ta da-le un apropo, daca tot nu merge roaga si tu o ruda sau un prieten sa-ti faca cadou un catelus
asa au facut niste vecini tot la fel nu vroia sa le ia caine pana cand unu din copii lor a venit cu un catelus acasa de la o colega de-a lui de atunci iubesc catelul ala de nu se mai despart de el
. Succes!:*
Pai depinde ce argumente contra aduc ei, dupa asta te poti orienta ca sa vii tu cu niste pro-uri mai puternice. Spre ex, o prietena de-a mea le-a zis ca nu se simte bine, ca e cam deprimata dupa trecerea de la gimnaziu la liceu etc. si a aranjat cu o cunostinta de-a lor sa le spuna ca animalele de companie sunt de mare ajutor in combaterea depresiei( si chiar sunt) si a mers, au fost de acord. Bine, nu a mintit, in mare parte era totusi adevarat. Deci, poate gasesti si tu ceva in genul asta. Bafta!
De ziua ta bate-i apropo celui mai bun prieten ca iti doresti un catel si daca are bani ti-l ia iar parintii nu o sa aiba cum sa te certe sau sa nu te lase cu el. incearca
XxAlexandruxX întreabă:
ILoveAllAnimals întreabă: