Exact ce ai spus mai sus le poti spune si lor insa trebuie sa ai mare grija de tine in primul rand ca inca esti un copil!
Pai si daca nu mai depinzi de masina, de exemplu, nu depinzi de taxi? Sau tu zici ca pana sa iti iei si masina.
Daca parintii tai nu vor... nu vor, ce sa mai faci. Incearca sa le intelegi motivele, daca ei cred ca poti sa patesti ceva sau pur si simplu nu concep aceasta idee, arata-le ca nu este asa, vorbeste cu ei civilizat, intreaba-i ce trebuie sa faci pentru asta. Daca totusi nu sunt de acord... c'est la vie.
Zi-le ce ai scris mai sus,dar ai grija,pentru a fi cat mai convingatoare trebuie sa fi foarte calma cand vorbesti cu ei,chiar daca nu coopereaza deloc, nu ridica tonul si nu lasa lacrimi sa curga, cand incepi sa tipi pierzi, asta e adevarat, am folosit mult tehnicile astea cu parintii mei.
Eu totusi ti-as recomanda sa strangi bani de scoala de soferi (o poti face la 17 ani, dai examenu la 18) si de o masina, in vara, cu acordul parintilor, te poti angaja, eu am facut 16 acum cateva zile, vreau sa ma angajez in vara la mec sau un restaurant, faci ceva bani.
misauratcuviata întreabă: