Buna!
Hei si eu sunt nascuta in acelasi an, dar merg la scoala singura din clasa 1.Iti dai seama ca vor doar sa fie protectori insa e excesiv, adica la varsta asta turbata pe care o avem noi apare o anumita jena. Spune-le ca esti destul de mare sa mergi singura sau cu o colega si ca nu ti se va intampla absolut nimic.Trebuie sa te inteleaga daca nu apeleaza la persoane de care parintii asculta in general(bunici, anumiti prieteni etc.)
Sper ca ti-am fost de folos!
Mersi, dar problema este ca ei cred ca sunt mai dezvoltata si cica o sa atrag priviri! Si faza cu jena, a aparut de mult! Dar nu-i intereseaza! In legatura cu prietenii, nu stiu la ce prieteni sa apelez, si ei au cam aceeasi parere!
E foarte complicat, oricum, mersi mult!
Nu mi se pare ca a fi dezvoltat este un defect (ce conceptie de ...parinte din alta era -ma scuzi)
Oricum daca tu le spui incontinuu si doresc sa te asculte... nu stiu ce sa zic. Dirigintele\diriginta (daca e normala si nu o persoana cu concepte de om din alt secol) poate vorbi in particular cu ei.
Păi ei îți portă grija deoarece te iubesc.
Și mie tot la fel mi se întâmpla.
Că sunt dezvoltată și se iau de mine,... băieți și mă rog.
Mie mi s-a întâmplat asta de multe ori, să se ia de mine... nu să îmi facă ceva.
Și na, mai bine lasă-i să te ducă, dacă o să pățești ceva o să regreți...
Hello. Crede-ma stiu cum e sa nu fi lasata sa faci o gramada de lucruri, am trecut si eu prin astea si inca ma mai confrunt cu chestiile astea. Intr-adevar cat eram mica, pana prin clasa a-4a ma insoteau in drum spre scoala, dar incet incet, am incercat sa ii fac sa aiba incredere in mine, si asa m-au lasat sa merg singura, dar dupa multe eforturi. Am avut mai multe discutii cu ei, si am facut o multime de promisiuni, pe care cat de cat am incercat sa le respect. Ti-as recomanda sa vorbesti cu ei, sa ii faci sa inteleaga ca te-ai maturizat si ca nu mai esti copilaroasa si ca nu te lasi atat de usor tentatiilor. Stiu sentimentul, dar incearca si sper sa reusesti :*! Te pup!
anonim_4396 întreabă:
Scama_6413 întreabă:
Diorrus întreabă: