1. Sunt atâtea lucruri nici nu știu de unde să încep: deci după gelizie, faptul că e fericit cu tine, face sacrficii/compromisuri pentru tine, etc
2. Nu crede nimic mai ales când sunt doar vorbe nu și fapte.
Majoritatea zic "te iubesc" și se gândesc fie la sex, bani, alte persoane sau lucruri.
3. Pentru că un băiat/bărbat nu iubește femeia ci femeile și dacă o are deja și nu mai este stârnit își pierde interesul și îi "fug ochii după alta".
Alte motive ar mai fi să te facă geloasă, se simte mult mai bine cu aia decât cu tine sau sexul.
4. Nu știu ce să cred nu mi-ai dat motiv să cred că te place (fapte concrete)
5. Răspunsul e la fel cu întrebarea numărul 1
Pe lângă aceste lucruri dacã a vorbit pe facebook și îi ai parola, putea foate bine să își facă alt cont sau să șteargă conversația, să schimbe parola. Multe lucruri e cert că a jignit-o că s-a simțit atacat de tine.
Și în general e cum spune Ray bărbați vor sex, dar e posibilitatea dacă le oferi să piară tot farmecul și să apară certuri, plictiseală și altele.
Ai încercat să comunici cu fostul să afli motivul sincer al despărțiri voastre? Majoritatea băieților mint în mare parte tot ceea ce spun e parțial minciună
Încă ceva să ști că existã puțini băieți care iubesc și sunt romantici, de regulă sunt mai reci în a-și arăta iubire mare parte a masculilor
Cum îți dai seama că nu e o amică? Fie sunt lucruri care le ascunde despre ea, fie devine irascibil când o aduci în vorbă și are parte de întâlniri cu ea pe ascuns. Cam astea sunt lucrurile prin care îți poțida sseama, deși nu e o garanție suficientã și sigură.
Numai bine și Crăciun fericit că e aproape
Poate are o amica cu care vorbeste si cand te vede pe tine ca esti asa paranoica ce sa faca? face si el ce poate, nu pot sti ce simte pentru tine, dar la varsta voastra va complicati in relatii, sunteti tineri, multi sunteti imaturi
Tu de ce vorbesti cu alti baieti?
(nu-mi spune ca sunt amici)
Eu nu vorbesc cu alti baieti, doar daca vorbesc ei cu mine. Si nu intru ca disperata pe ei.
Nu ma intereseaza alti baieti
Ar cam fi cazul ca de nu el daca gaseste alta merge la ea,noi stam cu voi pentru sex, toata atractia se invarte in jurul sexului, de incarcarea sexuala au auzit? un baat se incarca sexual dupa ce faci sex cu el pa, nu pentru ca e un nesimtit si pentru ca asa e natura, asa ne-a lasat selectia naturala
Nu conteaza cine, cum interfereaza discutia. Vorbesti cu alti baieti. Accepta asta si din partea ta.
Daca tu n-ai fost accesibila pentru ala cu care ai stat 4 ani, a fost alta.
Nu a fost. Am fost singura lui prietena. Dar cred ca si din cauza aia ne-am despartit...
Pari paranoica sau chiar esti?
Nu sunt
Cum nu esti? Restrictionezi, verifici si ceri explicatii baietilor in mod inutil.
Se intampla asa pentru ca pe langa niste rezerve tu esti de unica folosinta. Nu stii si nu ai ce sa oferi unui baiat ca sa-l atragi. Faptul ca nu te simti iubita e dovedit si perceptibil de catre tine.
Corect
Nu prea spun asta dar Ray cam are dreptate. Dacă pe ăla l-ai ținut 4 ani fără sex ăsta e clar că nu ar accepta să fie și el ținut atât. Sexul face parte dintr-o relație, astea sunt ifose. Din ce îmi dau seama ai o vârstă și e îndreptățit să caute ceea ce nu primește din partea ta, deci e cam vina ta.
NU TE IUBEŞTE.
Garantez.
Persoanele GELOASE n-au cum să iubească sincer.
O zi bună