anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum imi dau eama daca iubitul meu ma iubeste sau nu?
Mie asa imi arata adica e gelos cand vorbec cu alti baieti si imi zice ca ii bate etc. Dar cand aveam o luna de relatie ii zicea la un prieten ca merge la una ca nu a mai fost de mult la ea si cred ca se referea la mine., la altul i-a zi ca crede ca e indragostit, ce sa mai cred? Acum ca ii am parola de fb nu mai vorbeste cu nm despre asa ceva... acum avem 5 luni de relatie si de 3 saptamani tot intra pe o fata sa vorbeasca cu ea.Si cand ii zic ceva zice " cine eu? eu nu am vorbit cu curva aia. dar minte. si mai si vorbete urat despre ea doar pentru ca nu il baga in seama. Daca e cu mine de ce ii mai trebuie inca una? Credeti ca se preface sau chiar tine la mine? Cum sa imi dau seama? sad

Răspuns Câştigător
| Divy a răspuns:

1. Sunt atâtea lucruri nici nu știu de unde să încep: deci după gelizie, faptul că e fericit cu tine, face sacrficii/compromisuri pentru tine, etc
2. Nu crede nimic mai ales când sunt doar vorbe nu și fapte.
Majoritatea zic "te iubesc" și se gândesc fie la sex, bani, alte persoane sau lucruri.
3. Pentru că un băiat/bărbat nu iubește femeia ci femeile și dacă o are deja și nu mai este stârnit își pierde interesul și îi "fug ochii după alta".
Alte motive ar mai fi să te facă geloasă, se simte mult mai bine cu aia decât cu tine sau sexul.
4. Nu știu ce să cred nu mi-ai dat motiv să cred că te place (fapte concrete)
5. Răspunsul e la fel cu întrebarea numărul 1

Pe lângă aceste lucruri dacã a vorbit pe facebook și îi ai parola, putea foate bine să își facă alt cont sau să șteargă conversația, să schimbe parola. Multe lucruri e cert că a jignit-o că s-a simțit atacat de tine.

Și în general e cum spune Ray bărbați vor sex, dar e posibilitatea dacă le oferi să piară tot farmecul și să apară certuri, plictiseală și altele.
Ai încercat să comunici cu fostul să afli motivul sincer al despărțiri voastre? Majoritatea băieților mint în mare parte tot ceea ce spun e parțial minciună tongue

Încă ceva să ști că existã puțini băieți care iubesc și sunt romantici, de regulă sunt mai reci în a-și arăta iubire mare parte a masculilor laughing

Cum îți dai seama că nu e o amică? Fie sunt lucruri care le ascunde despre ea, fie devine irascibil când o aduci în vorbă și are parte de întâlniri cu ea pe ascuns. Cam astea sunt lucrurile prin care îți poțida sseama, deși nu e o garanție suficientã și sigură.

Numai bine și Crăciun fericit că e aproapewinking

32 răspunsuri:
| Any1998 a răspuns (pentru Divy):

Multumesc sincer!
Craciun fericit :*

| Divy a răspuns (pentru Any1998):

Cu plăcere Any, și eu îți mulțumesc pentru fundă și urări happy