Pai in primul rand...se uita frumos,"fermecat" la tine... e mereu ACOLO cand ai nevoie de el.niciodata nu o sa te jigneasca...in nici un mod! pur si simplu te iubeste!
Gaseste o solutie in care sa fie mai sproape de tine, te priveste insistent, iti zambeste.
Sta mai mereu pe langa tine...se inroseste cand vorbeste cu tine..sau are anumite gesturi...sau cel putin asa fac eu
Pai e foarte usor...cauta mereu sa fie prin preajma ta, iti arunca priviri foarte des si iti zambeste, vrea sa vorbeasca cu tine
Are ochi doar pentru tine, incearca sati intre in voie si te considera zeita peste toate
Mdaa...Pe mine singura ma interesa fix aceasta intrebare! Tot asa ceva am avut si eu cu un baiat care statea inaintea mea (am in vedere de banci)Tot timpul gasea motiv sa se intoarca spre mine... Dar mie mi se parea ca vrea numai sa ma inerveze dar pina la urma ea spus fratelui meu ca ii plac... Si dea ceea vreau sa-ti spun ca baietii sunt diferiti unii chema la intilnire altii se mai uita ma vorbesc cite ceva, unii se anina te mai ating pe la sini au in altaparte dar altii te enerveaza sau ceva de acest gen numai ca sa atraga atentia ta... Sper sati ajute...Pa pa
Incearca sa-l intrebi...ar fi cel mai indicat ...nu are rost sa te amagesti sau chestii de genul acesta. e bine sa fii directa si sa-ti iei inima in dinti si sa intrebi.
Intreba-l, dar nu te lua dupa raspunsul lui, uitate in ochii lui si citeste acolo, daca lasa capu jos sau intoarce capu... e clar