| maiu a întrebat:

Cum imi dau seama ca ma place? ce simtome are un baiat indragostit?big grin

Răspuns Câştigător
| eu_stie_tot a răspuns:

Cred ca te pot ajuta eu, pentru ca si eu sunt indragostit. In primul rand se poarta frumos cu tine, iti ia apararea, se ofera sa te ajute, si nu prea se supara pe tine orice iai face. Apoi iti face complimente discret sau direct, si incearca sa petreaca cat mai mult timp cu tine. Iti arunca priviri fugare, incearca sa se imprieteneasca cu prietenii tai si sa stea cat mai aproape de tine. Acuma ca stii incearca sa vezi daca te place. Nu garantez ca o sa mearga pentru ca nu toti baietii sunt la fel. Asta fac eu. Daca baiatul e mai timid nu o sati spuna ca te place asa ca daca esti peste 50% sigur ca te place fa tu primul pas. Sfat: daca tu nu il placi nu profita de el.

46 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai. eu cred... ca se poarta mai frumos cu uh:X te tine de mana :X se uita la uh non-stop s da la uh:X cam atat:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Majoritatea din indiciile acesta mi s-au intamplat si mie adica de vreo 2 lunii am ca ma priveste pe ascunsintra in mine accidental(zice ellaughing)cand este cu prietenii si daca i spun ceva ei i zic ca oo un compliment sau i fac semne ca sunt in preajma daca vb cu vreun prieten se uita insistent cand joaca fotbal si sunt pe acolo incearca sa fie cel mai bun doar ca d eun timp imi tot spune ca a pus ochii pe cineva dar nu vrea sa spuna cine esteeu i-am zis o parte din fete dar pe mine am uitat, si imi zicea ca nu ii nici una, l-am intrebat daca mi-a gasit vreun defect si mi-a spus ca ink nu da e posibil sa nu amlaughingoare i o coincidenta sau ma place? un raspuns va rog

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nujh ca si eu caut rasp

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai deci am si eu problema asta tongue...doar ca pe mine ma tachineaza mereu, se uita lunga la mine, zambesti si nuhs are un comportament mai ciudat, dar nu stiu sigur daca ma place saunu, deci ce credeti?batting eyelasheshee heebig grin.PS cand vorbesc cu alti baieti isi schimba total atitudinea adica devine nu stiu cum sa zic... distant tonguedeci?batting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca un baiat indragostit pur si simplu simti. Ii simti tot timpul privirea atenta si interesata, tot timpul se va baga pentru tine si pur simplu simti dragostea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unui baiat i-a placut de mine, nu numai felul in care aratam dar ci si ce este inauntru.mereu imi facea complimente indirecte...pana cand intr-o zi a incetat mi-am dat seama ca s-a intamplat ceva. el se impacase cu fosta lui prietena mi-a parut f f rau. si-a cerut scuze se vedea ca si lui ii pare rau, dar de un timp vad ca se comporta ca la inceput cu mine dar l-am intrebat intr-un fel in care sa nu isi dea seama daca mai este cu ea si a zis ca da. dar nu stiu ce sa mai cred deci nu ne cunoasteam de mult timp dar voia sa ne cunoastem mai bine.eu cred ca mai simte ceva pentru mine pentru ca mi-a zis odata ca numai tu ma intelegi ...deci

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un baiat e indragostit de u cand cu u se coporota diferit fata de alt e fete si nu te intreaba de 3 ori daca vrea sa stea cu de mai multe ori da intr-un timp ma indelungat. eu una asa mi am data seama ca ma iubeste cu adevara si suntem ipreuna din de 4 anisi urmeasa sa ne casatorim love struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dalaughing. pentru toate fetele de pe aici.este interesanta intrebarea pe care ai pus-o, chiar f interesanta.laughingasa cum au zis si cativa baieti mai jos cateva dintre "simtome", da chiar sunt adevarate...desi nu sunt prea sigura in legatura cu mancarea... daca il cunosti si sunteti prieteni/amici atunci el iti va vorbi frumos se va comporta frumos si se va uita frumos la tine decat cu alte fete. daca nu il cunosti si nici el pe tine este putin mai dificil.se va uita frumos la tine [fie ca este atractie sexuala sau doar fizica], va sta cat de aproape posibil de tine si daca nu este timid probabil se va interesa de tine la colege de ale tale.sa nu iti faci griji daca il vezi cu alte fete, pentru ca asa sunt baietii in adolescenta, umbla cu una cu doua chiar daca gandul lor sta la unu singura si respectiv tu.si ar mai fi varianta in care sa il intrebi tu, dar aceasta se aplica atunci cand ai f mult curaj. oricum sper ca te-am ajutat cu ceva.multa bafta fetelor!big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer si eu sunt indragostit si sa stii ca ma uit la ea mereu... dar eu sunt genu mai timid si nu stiu mi-e rusine de exemplu ii zambesc mereu si din astea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fetelor am si eu o problemathinking un coleg de la mine din cls mai mereu in timpul orelor se uita la mine, cateodata fix sau cateodata mai intorce capul ca sa nu. l vad eu ca se uita la mine, la inceputul scolii neam inteles foarte bine, dar dintr-o data s-a racit fata de mine si nu stiu din ce cauzathinking oare ai place de mine si nu are curajul sa-mi zica asta...pls astept raspuns, va rog mult mai ales pe cele cu experientabig grin:*:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pf nu neaparat trebuie sa se poarte frumos cu tine. daca e timid poate sa fie si cicalitor sa nu t lase in pace sa se bage in viata ta aiurea asa. asa mi s-a intamplat mie. si ink mai e asalaughing ma priveste ma intreaba ca dc te'ai imbracat cu aia ca nu'ti sta bine ca domne se vede urat aialaughing numai ca sa ma enerveze. mereu sta pe langa mine. ma striga naibii de 15 km sa il auda tot liceu laughing. daca e tipu' asta de baiat trebuie mereu sa "ii dai mucu". daca nu t lasi greu numai prezinti interes laughing

| andra_7731 a răspuns:

Si eu sunt indragostita credlaughingla meu vara asta era cu o tipa o saruta si se uita la mine intens,cand ma vede se inroseste,nu ma scapa din ochi,vb in fiecare zi,clipeste mult,imi zambaste si are niste gropite,imi face complimente, si eu nu stiu ce sa cred ma place sau nu, a da era sa uit ma cheama la el acasa.se foloseste de mine sau nu

| OintrebareAnonima a răspuns:

Baietzii se maturizeaza mai greu si nu prea exista "simptome" clare.Totul depinde de genul de baiat fiecare arata in felul sa propriu cum ii place de o fata.

| rusi a răspuns:

Uite, eu sunt baiat si iubesc si eu pe cineva si ce va spun e adevarat pentru la mine a mers:
1.Nu doarme bine
2.Nu mai mananca asa mult
3.Are respiratia neregulata
4. Ii bate inima foarte tare
5.Se holbeaza la tine
6.Se uita la poze cu tine
7.Incearca sa socializeze cu tine
8. Vrea sa se apropie discret de tine
Sper ca ajung 8 simptome

| AnItZa15 a răspuns:

Buna :* mah am si eu o problema imi place un baiat d la liceu e mai mare ca mine si se poarta bine ca mine vine tot timpu la mine ma pupa ma ia in brate imi vb frumos dar cateodata (rar)nu ma baga in seama si defata ca mine mai pupa cate-o fata p obraz...chatterboxca baieti normal nu stiu ce sa fac un pr l-a intrebat daca vrea sa stea ca mine si a zis ca nu dupa aia ca da dupa aia ca nu stie nu stiu ce sa fac sa il intreb eu daca vrea sa stea ca mine? dar daca se supara? si nu stiu daca simte acelasi lucru pentru minehappysad dativa si voi ca parereabig grin

| AnItZa15 a răspuns:

Mah si eu am o chiestie cam ciudatacrying imi place un baiat din liceu si nu stiu daca si el ma placesad el vine la mine vb ca mine ma pupa ma ia in brate glumeste ca mine dar...nu stiu ce sa cred ma puteti ajuta?happy id meu daca e ceva m.ana1415

| iuliana123 a răspuns:

E o intrebare foarte complicata; adica nini un baiat nu are aceleasi simptome. eu cred ca cel mai sigura ar fi sa te duci la el dar sa nu fie nimeni in jur si sal intrebi sincer! sper ac ti-am fost de folos! bafta!happy