| Cristall155 a întrebat:

Cum imi dau seama ca s-a indragostit cineva de mine?

Răspuns Câştigător
| BlackRose03 a răspuns:

1.Iti arunca priviri pe ascuns.
2.Cand sunteti in grup si vorbiti sta îndreptat spre tine semn ca iti acorda atentie.
3.Isi schimba tonul cand e in preajma ta.
4.Cand te vede iti pune intrebari pentru a se interesa de starea ta.
5.Rade la glumele tale chiar daca sunt nereușite.
6.Incearca sa rămână singur cu tine.
7.Te invita in diverse locuri.

E simplu sa-ti dai seama.
In prezent este un tip care ma place.
De unde stiu? Incearca sa stea cat mai mult cu mine, se poartă diferit cand imi vorbeste, iar eu fiind o fire iubitoare am obiceiul sa-mi imbratisez prietenii.
Cand il imbratisez isi apropie nasul de gâtul meu (ciudat, stiu)si ma strânge usor in bratele lui, lucru pe care nu cred ca l-ar face cu alte fete.

7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Fiecare om e diferit, fiecare om percepe si se exprima diferit, este greu de spus cand ca un om iubeste, personal cred ca cand un om isi sacrifica alte interese atunci e un motiv de atasament, faza cu sacrificiul este dovada iubiri din cele mai vechi timpuri

| Violleta2022 a răspuns:

DE obicei iti spune persoana respectiva!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vei sti comunicarea e 80% non verbalã

| AdrianVoicu a răspuns:

Cauta mereu sa stea in preajma ta si iti zambeste mai arunca priviri pe ascuns ra@haturii din astea

| 6Anonim9 a răspuns:

Il intrebi. La mine a functionat mereu.

| unkindest123 a răspuns:

Daca nu esti sigur ca cineva te place, de obicei nu te place. Ideea e ca iti dai seama, nu trebuie sa fi mentalist sau ceva. Daca nu esti sigur, intreaba, nu ai nimic de pierdut ca oricum nu o sa fiti im preuna daca nu faci nimic, daca refuza asta e, nu e mare lucru decat daca faci tu sa fie mare lucru laughing

| Zapadaiarna a răspuns:

Prin comunicare si prin gesturi