| Anybody1 a întrebat:

Cum îmi dau seama ce rasă este pisica mea? Am căutat pe internet rase de pisici, dar niciuna nu se potriveşte cu pisica mea. Are ochii verzi, blănița albă, coada maro-neagra cu dungi, pe cap are blănița maro-neagră ca o bască, nu îi place afară, este jucăuşă, când se enervează sare pe picioarele tale şi te muşcă şi te zgârie. Nu prea îi place carnea crudă şi mânâncă numai plicuri cu mâncare de peşte, pui, vită. Îi cade foarte mult păr, îi place să se joace cu şnururi şi jucării mici... Ar fi frumos dacă ați putea să mă ajutați

4 răspunsuri:
| lilianaadelina a răspuns:

Turkish Vankedisi?

| siriusblack98 a răspuns:

Pisica ta se numeste ''corcitura''.E o rasa foarte speciala...dar se cam gaseste peste tot in lume deci nu e o raritate.

| Daniela396 a răspuns:

Sunt sigura ca e birmaneza. am avut si eu un motan la fel, doar ca avea ochii albastri, si am cautat pe net ceea ce ai scris tu, am obtinut poze cu pisicute birmaneze.

| Adry05 a răspuns:

Nu e de rasa, lol. Ce criterii... " nu mananca carne cruda ci numa plicuri ii cade par si se joaca cu jucarii mici " rolling on the floor Nu-s decat inca vreo 2.000.000* de pisici asa.