Asta e foarte usor. in primul rand, te uiti la ce iti zice, dar cu atentie, la tonul vocii ei. Daca te plangi tu de ceva si ea iti vorbeste calm, ncearca sa te linisteasca cu un ton la fel de calm, este alaturi de tine. Daca se lupta sa nu para iritata de ceea ce ii zici, sau nu este atenta zicand doar ''da bina lasa ca trece'' nu prea este aproape de tine. In al doilea rand, ar trebui sa vezi cat de bine te cunoaste. Zii ceva ce tu nu ai face niciodata si vezi ce reactie are. Daca te crede, e clar ca nu te cunoaste si nu este atenta la tine niciodata ci are alte interese. Daca nu te crede si incepe cu morala si chestii atunci e bine
Iti poti da seama de cineva daca iti este prieten adevarat, daca te ajuta cand ai probleme, iti este aproape cand ai necazuri...etc
Pune pe cineva sa vorbeasca cu ea despre tine si atunci poti afla adevarul sau te gandesti la alte chesti sa pui la incercare prietenia ei
Pai,si mie mi s-a intamplat la fel.de exemplu:daca te foloseste :incearca sa te ignore si numai cand are nevoie de tine nu te mai ignora te barfeste chiar daca ea spune ca nu.i adevarat.si daca iti ieste pr adevarat:vorbeste tot timpul cu tine iti da sfaturi te indruma si ea iti spune tot.mie asa mi s-a intamplat cu prietena mea
FUCKy0u întreabă: