Din razbunare, si din nekaz ca l'ai refuzat, el sa simtit jignit.
nu il lua in seama, el e cel prost!
iti poate cere prietenia orikare alt baiat.
fundita?
Asta ma intrebam si eu candva mi-a explicat un prieten cica din orgoliu, gelozie s-a ofticat ca nu ai acceptat si de-aceea te-a facut proasta
cred ca-i bine ca l-ai refuzat, se vede ca nici macar nu a tinut la tine cam nesimtit sa te faca proasta
Buna ai facut foarte bine pentru ca l-ai refuzat pentru ca daca acceptai crede-ma te folosea deci bine gandit. El te-a facut proasta pentru ca nu a vrut el sa se faca prostintelegi tu ce vreau sa spun.Vazant ca tu nu i-ai cazut in plasa, s-a ofticat atat de tare ca in loc sa se jigneasca pe el te-a jignit pe tine.Nici macar nu te merita este un nesimtit.Inca odata BRAVO ai procedat corect
Ala era chiar un nesimtit, daca intr-adevar tinea la tine intelegea si nu te jignea! Cred ca mai mult de ciuda ca nu ai acceptat a facut asa...
E un mare idiot. n-a suportat refuzul tau si a considerat ca jignindu-te se va razbuna...
Dar cine se crede, masculul alfa al turmei, barbatul fatal de nu trebuie sa fie refuzat de nicio fata?E probabil primul dintr-un lung sir de refuzuri