Păi inbatăte și fii serios. Sauu intreb.o direct fără nici o frică doar nu ai nimic de pierdut. Nu sa-u terminat fetele de pe pământ! Sau dacă nu intreb.o ppe mess. Că acolo nu ai de ce să-ti fie fricăă . Succes! :*.
Simplu si la obiect1 ''Sti eu te plac foarte mult.Ai vrea sa fi iubita mea?''
2.Ai vrea sa iesi cu mine in parca?
Eu sunt fata si mi s-a intamplat si mie... fundita?
Cel mai important este sa ii spui in fata. Are mai multa valoare si ar aprecia. Spune-i ce simti pentru ea. Intreab-o daca are aceleasi sentimente fata de tine. Daca da cere-i prietenia (iubiti), iar daca nu, nu te rusina. Sigur veti ramane prieteni
De obicei fetelor le plac chestiile astea si nu vor rade de tine cum de altfel voi mai faceti asta uneori. Asta e treaba voastra sa va declarati iubirea fata de o fata asa ca incearca ceva de genul"Buna, cmf? Eu sunt foarte plictisit.Nu ai vrea sa iesim mai tarziu in parc sa mai schimbam o vorba? Fac cinste eu cu inghetata" si fii cu pofta de viata cand o spui o sa i se para amuzant iar in parc intr-un loc mai linistit o sa ai succes poate sa o cuceresti incet incet dar nu te astepta sa primesti ceva din prima INcearca,"Incercarea moarte n-are" Succes! funda?