anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum imi fac parintii sa imi respecte alegerea? Ei nu il plac pe prietenul meu, desi nu le-a gresit cu nimic. Nu reproseaza nimic propriu zis, dar mereu cand ne intalnim spun chestii gen" nu poate sa mai meargă si el acasa, la maicasa?". Stiu ca o sa ziceți ca ei stiu mai bine ce fel de persoana e, dar ziceți voi ca e mai bine sa il părăsesc doar la sfatul? Mie mi se pare ca regretul de a nu face ceva e uneori mai dureros decât sa dai cu capul, care pana la urma e si un avantaj ca capeti sxperienta.

7 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Ideea este ca parintii tai au o experienta de viata care le permite sa vada mai bine ce caracter are un om si dupa prima privire. Incearca, insa, sa-i faci sa inteleaga ca prietenul tau poate sa nu fie alegerea definitiva. Spune-le ( si adu-le aminte) ca si ei au avut alte legaturi inainte de casatorie. In general e bine sa fii circumspecta. Esti fata (in primul rand) si apoi traiesti o viata langa un om si nu-l cunosti.

Răspuns utilizator avertizat
| Adela20 a răspuns:

De ce nu incerci mai bine sa ii faci sa il cunoasca, poate nu e chiar asa plin de defecte precum cred ei, insa, in acelasi timp fi atenta la el, la cum se poarta cu tine si incearca sa iti dai seama daca el chiar merita efortul happy