| denisat a întrebat:

Cum imi fac parintii sa-mi cumpere un catelus? sunt foarte dificil de convins.

3 răspunsuri:
| positivity a răspuns:

Ești sigură că ești destul de pregătită pentru a avea un câine? Nu este deloc greu să ai grijă de un animal de companie, și îți spun sincer pentru că am avut multe anime de companie la viața mea!
Am avut câini, pisici, papagali, pești, și cu toate astea, am dat greș la toate! Niciodată nu am fost atât de preocupată de ele, le iubesc, îmi plac, dar atât! Nu sunt genul de om care să stea nonstop cu gândul la ele!
Însă dacă tu te consideri pregătită, dovedește-le că meriți un câine! Ia note cât mai mari posibil, și fă-ți mereu curățenie în camera ta, și poate cine știe!

| Grimmjow69 a răspuns:

Trebuie intai sa le dovedesti ca esti constienta de responsabilitatile tale fata de noua vietate si sa demonstrezi ca ai avea timp sa te ocupi de ea. Eventual sa promiti ca esti dispusa sa mai renunti la TV (la H2O) laughing sau la alte chestii din activitatile tale ne-obligatorii.

| marinaa9 a răspuns:

Iti interzic sa ai un animal de companie pentru binele tau, poti lua diferite boli de la animalele de compania, poti inghiti par etc., te vei plictisi la un moment dat de el, si vor trebui sa aiba ei grija de el