Nici parintii mei, mai ales mama, nu era de acord cu animale in casa si nici acum nu e. Insa am avut si hamster si broscute testoate si iepuras . Ce-am facut? Simplu! Imi doream foarte tare si am adus acasa, am zis ca nu tin mult animalutu doar cateva zile, eh iar alea cateva zile s-au transformat in luni, ani A prins si ea pana la urma dragan de ele Cert e ca numai eu aveam grija de ele hrana si curatenie. Nu stiu daca o sa mearga si in cazul tau, in a meu a mers :d. Poti incerca intai sa adopti o pisica, o aduci acasa si de aici te descurci tu :* Multa bafta!
Multumesc o sa ma nevoie, dar mama mea mi-a zis ca daca o sa-i aduc vreo pisica o arunca de la balcon(stau la apartament).Ce este ciudat este ca am mai avut pisici in apartament.Mama mea a adus o data doi motani in apartament (unul pentru. ca era unul de rasa si a vrut sa vada cum se comporta, nu ma intreba, ca nu prea am inteles, oricum doar 1 ozi a stat, si celalalt pentru. un concurs cu animale la scoala).
Hei. Pai si eu am fost in aceeasi situatie numai ca eu am vrut caine si am promis aceleasi chestii.Hai sa iti zic cum am facut eu.Eu de 12 ani mi-am batut parintii la cap.Si decurand i-am aratat mamei o rasa de caini foarte dragalasa care nu lasa par si este usor de intretinut, si ea in prima faza a zis nu, dupa aia un prieten de familie si-a cumparat aceeasi rasa de caine. Mama cand a vazut cet e de dragalasi si nu lasa par si cat de usor e de intretinut, a doua zi i-am batut apropoul si ea a zis sa strang ceva bani si in vara o sa mi-l iau. Asa poti sa faci si tu arata-i mamei tale o rasa de pisici mai usor de intretinut, si gandeste-te la un prieten destul de apropiat care are rasa de pisica pe ca ti-o doresti si merge-ti in vizita la acea persoana, tu joaca-te cu pisica ca sa vada mamam ta cat de mult iti doresti, atunci poate mama ta o sa fie de acord. A si inca ceva, cand mergi la persoana cu pricina, trage-o de limba in asa fel incat sa spuna numai lucruri bune despre acea rasa de pisica.