Ar trebui sa comunici mai mult cu ei, sa le spui ca ar trebui sa aiba incredere in tine ca stii ce e bine si ce este rau si nu tiai bate joc de alocatia ta.Pentru ca ei nu iti dau pentru ca nu au incredere si cred ca ai cheltui alocatia intr-o zi. Vorbeste cat mai mult cu ei si explica ca ai si tu nevoile tale.
Pai, in primul rand ar trebui sa le spui si "de ce" ai vrea sa-ti dea bani .
Adica de exemplu daca iti iei jeleuri sau chipsuri sau prostii de-astea normal ca nu te vor lasa .
Adica sa fim sinceri: Tu ti-ai lasa copilul sa moara incet in suc propriu? .
Si in al doilea rand spune-le ca de exemplu strangi bani pentru o tabara de vara sau mai stiu eu ce.
Daca tot nu va merge, explica-le ca toti copiii din clasa au "pusculita" lor proprie si pot sa o foloseasca "neconditionat" dar spune-le ca tu vei fi mai atent[a] cu banii tai.
Deci, Lisa iti ureaza succes!
P.S:vezi ca daca primesti alocatia asta nu inseamna ca poti sa te duci la primul bordel care-ti iese in cale {in caz ca esti baiat}
Poi roaga-i si spune-le ca iei note bune si ca tu chiar meriti.sau spune-le de ce iti trebuie. poate ei chiar au nevoie de acei bani... oricum daca le spui ce iti trebuie sigur iti iau deci spune-le pentru ce iti trebuie banii
Poi le spui ca celelalte fete primesc bursa de la parinti si ca nu mai esti bebe mic. Eu una primesc
Imi dau bani, dar nu alocatia. Si pana imi dau ei adun greu, alocatia imi vine intr-o zi si gata.