| cristime a întrebat:

Cum imi pot convinge prietena sa isi faca o adresa de mess? As vrea sa discutam mai mult da ea nu vrea sa isi faca ca zice ca nu e obisnuita si ma gandesc ca e o prostie ca nimeni nu ii obsnuit cu nimic la inceput ( ce aiurea suna ). Multumesc anticipat!

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Multi oameni nu au adrese de YM si asta nu e o problema. Nici eu nu am si nici nu-mi fac. Mi se pare pierdere de timp si "vorbit discutii". daca nu vrea, asta e.

soothe
| soothe a răspuns:

Prietena ta este o "lady" in orice imprejurare. Pentru ea, daca o iubesti, nimic nu suna aiurea (nu o critici pe TPU nici macar in gluma). Fa-i tu o adresa de messenger si apoi i-o spui si-i dai parola, aratandu-i cum o poate modifica (pentru privacy)!

| wanda a răspuns:

Exact ce ai zis!

"As vrea sa discutam mai mult si daca ramanem fara sms-uri sau minute... ce ne facem? eu vreau sa vorbesc mereeu cu tine! Te roog macar sa incerci. Daca nu iti place il stergi."

discursul perfectlaughing

fi si tu mai sacaitor si o sa meargalaughing

| dyna_1486 a răspuns:

Eu zic sa ii sp sa incerce macar si daca nu se obisnuieste nu mai intra p contul ala si gatahappyzi-i sa faca asta pentru tinebig grinpoate o sa accepte asatongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergeti impreuna la un calculator(la ea sau la tine acasa) si ajut-o sa isi faca adresa de mess. Spune-i ca in felul acesta iei legatura cu lumea si afli ultimele stiri si barfe. La inceput arata-i cum se lucreaza si se va obisnui. Acolo va putea primi mesaje de la prieteni si familie mult mai usor si rapid. Succes!