| JurnalulUneiFraiere a întrebat:

Cum imi pot da seama daca un baiat ma place? M-a intrebat azi daca joc handbal si i-am spus ca nu stiu sa joc, oricum, cu sau fara mine e acelasi lucru si el mi-a spus ca nu chiar/nu prea cred. A dat si niste ghiozdane doar ca sa se puna langa mine pe banca si sincer nu ma asteptam. Plus ca mereu zambeste si se uita la mine asa dintr-o data. Se baga in seama singur...

Răspuns Câştigător
| 1997onur a răspuns:

Pai a vrut sa joace cu tine handbal și când ai spus tu si i-am spus ca nu stiu sa joc, oricum, cu sau fara mine e acelasi lucru si el mi-a spus ca nu chiar/nu prea cred. a vrut sa joace cu tine handbal și ția și spus ca nu este la fel fără tine deci te place e clar asta și dupa aia tot tu spui ca el face toate astea a dat si niste ghiozdane doar ca sa se puna langa mine pe banca si sincer nu ma asteptam. Plus ca mereu zambeste si se uita la mine asa dintr o data. Se baga in seama singur... deci? te place dar ca să ști și ceva eu nu știu dacă el chiar te place pe tine cu adevărat eu nu am de unde sa știu nu sunt Dumnezeu sa știu totul sa știu dacă el chiar te place cu adevărat sau este un nenorocită sa facă altceva trebuie sa fi fata deșteaptă și atenta sa nu profite de tine sa nu-și bata joc de tine trebuie sa fi atentă eu îți spun sincer Dumnezeu mie martor nu ași vrea din cauza mea să-și bata joc de tine un nenorocit

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Oricare baiat se uita la o fata, in anumite situatii.
E clar ca te-a vrajit deja.

| JurnalulUneiFraiere explică (pentru darrio2007):

Aveti dreptate maxima. dar tot n am inteles raspunsul. ma place?

| darrio2007 a răspuns (pentru JurnalulUneiFraiere):

Normal ca te place.

| Violleta2022 a răspuns:

Va veni sa-ti spun el, daca te place!
Cu "datul semei" este dificil, fiindca poti interpreta gresit privirile lui.

| 1997onur a răspuns:

Pai te palce e clar asta chiar foarte clar dar tul placi cu adevărat?

| JurnalulUneiFraiere explică (pentru 1997onur):

Ba da dar nu sunt sigura de sentimentele lui...ce te a facut sa crezi ca ma place?

| JurnalulUneiFraiere explică (pentru 1997onur):

Vrei sa vb in privat? ai Instagram?

| 1997onur a răspuns (pentru JurnalulUneiFraiere):

Nu am instragam adevărul e ca niciodată nu am avut așa ceva nu-mi place Instagram și nu nu vreau sa vorbesc în privat nu-mi place dacă vrei sama întrebi ceva poți oricând bro

| 1997onur a răspuns (pentru JurnalulUneiFraiere):

Pai a vrut sa joace cu tine handbal și când ai spus tu si i-am spus ca nu stiu sa joc, oricum, cu sau fara mine e acelasi lucru si el mi-a spus ca nu chiar/nu prea cred. a vrut sa joace cu tine handbal și ția și spus ca nu este la fel fără tine deci te place e clar asta și dupa aia tot tu spui ca el face toate astea a dat si niste ghiozdane doar ca sa se puna langa mine pe banca si sincer nu ma asteptam. Plus ca mereu zambeste si se uita la mine asa dintr o data. Se baga in seama singur... deci? te place dar ca să ști și ceva eu nu știu dacă el chiar te place pe tine cu adevărat eu nu am de unde sa știu nu sunt Dumnezeu sa știu totul sa știu dacă el chiar te place cu adevărat sau este un nenorocită sa facă altceva trebuie sa fi fata deșteaptă și atenta sa nu profite de tine sa nu-și bata joc de tine trebuie sa fi atentă eu îți spun sincer Dumnezeu mie martor nu ași vrea din cauza mea să-și bata joc de tine un nenorocit