1. Tocmai pentru ca e timid, o sa stea mult pe langa tine fara sa spuna sau sa faca ceva, daca te place. Apoi, se poate uita linistit la alte fete, la fata, la/in ochi, la tine nu. Ce draguti sunt baietii timizi.
2. Te uiti des la ceas, nimic altceva.
1) E greu sa ghicim noi daca te place sau nu, exista persoane care pot sa placa pe cineva si sa nu arate, sau altele sa arate si sa nu fie asa, deci suntem foarte diferiti si e greu sa "citim" virtual, doar tu iti poti da seama.
2)Nu cred ca inseamna ceva, eu unul nu cred in semne, superstitii si alte indicii d-astea, pur si simplu cred ca e coincidenta.
Faza cu orele nu inseamna nimic, e doar o pura coincidenta.In ceea ce-l priveste pe baiatul tau timid,gandeste logic:daca intr-adevar e timid,si te mai si place, atunci cand te apropii de el ar trebui sa se piarda complet. Daca in general el nu socializeaza prea mult cu fetele, si nu-ti da ocazia sa afli ce simte pentru tine, apropie-te tu de el... discret si in functie de reactia lui vei putea trage concluziile PS: poate exista si varianta de a nu te place, de a stii ca tu il placi, si de a nu stii cum sa-ti spuna ca nu vrea nimc cu tine )
Daca se balbaie cand vorbeste cu tine, face glume proaste si ar face orice sa-ti atraga atentia e sigur ca te place
Pai la baieti timizi gru de tot sa afli dar vb si tu cu un prieten dealui si sal intrebe ca sigur o sa ii zica dac te place sau nu