Poi e usor dar intotdeauna cind iti faci prieteni pe net trebuie sa fii prudenta pentru ca e periculos uneori ^^da cred ca sti deja asta, deci ca sa revin la intrebarea ta sa vedem, deci sunt multe site-uri de socializare iti spun unele pe care le stiu si poate sti si tu unele dintre ele deci:Skype, Facebook, Tweeter, Yahoo Messanger, Lipiciosi.ro...ect sper ca o sa primesc vot sau funda sper ca te-am ajutat
Poti sa iti faci prieteni pe facebook, chat-uri si alte site-uri de socializare dar prietenii virtuali nu inlocuiesc prietenii adevarati...Ai grija cu cine vorbesti pentru ca internetul e periculos! Daca pur si simplu ai chef de vorba poti sa vorbesti cu mine...eu am 15 ani(pot sa-ti trimit ID-ul de mess printr-un mesaj privat)
funda?
Pai. cel mai usor ar fi sa gasesti un forum in care oamenii au un hobby comun cu tine
de exemplu:Mie imi plac animeurile si vreau sa imi fac prieteni online cu care sa socializez, deci intru pe forumuri despre animeuri... sau ti-ai putea fece prieteni pe TPU, sau sa joci un joc browser gen lady popular.
Bafta.
SPIDER1 întreabă:
patrizia696 întreabă: