Ce prost esti mai copile!
Pentru nimic in lume nu merita sa-ti rupi o mana ca sa ramai pe veci un shilod! Depinde cum este rupta mana si cum se vindeca, pentru ca, multi sufera dupa ce au avut un accidnet si mana le-a fost afectata.
Eu spun ca, este mai bine sa recunsoti adevarul, sa primesti o mama de bataie si sa te intorci la scoala, decat sa suferi toata viata, din cauza unui hanicap, provocat de decizia unui copil prost si puturos, care nu vrea sa invete.
Tu esti constienta de ce vorbesti?
Tu sti ce dureri rebzi si ce probleme poti avea din cauza asta? Cred ca atunci cand mergi la Iasi trebuie sa consulti un psiholog nu un ortoped
Nu merita sa te lovești, doar pentru ca să scapi dintr-o situație. Asuma-ți greșeala și invata din ea, asa te vei maturiza și vei deveni mai responsabilă. Nu uita ca la un moment dat se va afla și atunci cei din jur nu vor mai avea incredere in tine. Aminteste-ți ca ce seamănă omul aceea va și secera.
) Asa stupizenie. Auzi, sa vrei sa iti fracturezi mana.
Te duci si faci ce e de facut. Eventual spui ca pe tine te-a durut foarte tare si nu aveai de unde sa stii daca era sau nu cu adevarat fracturata. Tu ai crezut ca e, pentru ca te-a durut foarte tare.
Deloc nu te duce capul. Ai fi capabila sa iti faci rau singura in loc sa iti pui mintea la contributie si sa gasesti o metoda diplomatica si safe sa iesi din rahatul in care te-ai bagat.
Buna! Sincer nu stiu ce sa-ti spun sa te judec sau nu, doamne fereste de ce sa faci asta, la varsta asta nu intelegi dar cand ai sa cresti si ai sa-ti amintesti o sa mori de rusine, asa ca doar sfatul meu, sa te faci doar ca te doare si gata, nu trebuie sa-ti fracturezi mana sau ce naiba spui tu acolo, asta nu-i de gluma.
Sanatate!
croissant întreabă: