| Anonimul674 a întrebat:

Cum imi pot gasi o prietena?

(Fara sfaturi legate de comportament)
(nu cred ca e o chestie de destin )

2 răspunsuri:
| DakotaRoyse a răspuns:

În primul rând, de ce vrei să îţi găseşti o prietenă? Eşti sigur că vrei asta? Eşti gata să faci sacrificii şi compromisuri? Ce fel de prietenă îţi doreşti? O relaţie de scurtă durată, doar ca să cunoşti pe cineva, o relaţie serioasă, o relaţie deschisă? thinking Răspunde la lucrurile astea şi poate o să găseşti nişte soluţii. Până la urmă trebuie să ştii ce cauţi şi de ce cauţi ceea ce cauţi.
Apoi, cel mai probabil te învârţi în locul nepotrivit, în cercul de prieteni nepotrivit, iar dacă nu ai un cerc de prieteni, trebuie să îţi faci.
Ai spus "fără sfaturi legate de comportament". Ok, nu te cunoaşte nimeni, Anonimule, dar în caz că ai mai avut relaţii anterioare care s-au sfârşit nasol, din cauza ta mai ales, nu îţi trebuie sfaturi, decât unul singur: gândeşte-te unde ai greşit ca să nu repeţi greşeala. Şid acă n-ai mai avut relaţii, poţi reţine lucrul acesta happy
Uite, îţi poţi căuta pe internet pe cineva din judeţul tău, sau dintr-un judeţ apropiat, de exemplu. Ai vreun hobby, o pasiune, te interesează ceva? Caută comunităţi pe net unde poţi interacţiona cu lumea, şi de-ţi găseşti o puicuţă, va fi şi mult mai uşor să începi să vorbeşti cu ea, că deja aveţi ceva în comun. Dacă nu îţi sună bine asta, ţi-aş recomanda să ieşi în lumea de-afară, dar fetele cuminţi şi care au ceva în cap nu se găsesc în cluburi, să ştii asta.

| neutrino a răspuns:

Vad ca doresti sa pui aceasta intrebare in fiecare zi. Ti-am spus ca asa ceva nu se gaseste pe drum( desigur, exista si exceptii). Daca esti baiat frumos si cu bani, atunci poti fi asaltat de admiratoare si intrebarea ta nu-si mai are rostul. Daca nu, si nu exista nici putina inteligenta, tot la destin ajungi. Altii il numesc noroc.