Tot la placa ajungi. E modul cel mai avantajos-economisesti timp si ti-l indreapta perfect. Hmm.Alt mod ar fi sa ti-l usuci cu feonul, iar in timpul acesta sa ti-l indrepti cu un piaptan/perie. Dar e cam aceeasi chestie, in afara de faptul ca-ti ia si mai mult timp. Te poti spala insa cu un sampon care indreapta parul, gen Nivea, dar la mine n-a dat roade . Succes.
P. S. Spala-ti parul, lasa-l semi-ud si dai cu gel sau fixativ/spuma fixativa, cred ca si asta e o varianta .
Pa-pa!
Buna!
Este un uscator de par Rowenta Lissima CV 9130. Usuca parul, dar in acelasi timp il si intinde.
Sau poti incerca crema de intins parul Smoothing cream, crema de intins parul Mon Platin(costa in jur de 65 lei) sau crema vitallitys.
Si de la Sunsilk au o crema ce se aplica pe parul uscat si il intinde.
Bafta
Foarte tare @Alyss) dar nu e un pic cam brutala "traditia"asta cu fierul de calcat?)
Buna
Nu stiu, poate o crema ceva pentru par...
Insa, stiu ca placa e cea mai buna cand vine vorba de par drept... Dar ti-l arde si ti-l face urat.Asta e un motiv ca sa n-o folosesti prea des.:*
t'pup :*
Incearca cu o perie si fixativ sau spuma la greu
dar o sa se faca parul asa...naspa!
cred ca placa e cea mai bine solutie!
Dupa ce te speli pe par, piaptana`ti parul` foarte bine, de sus in jos!
dupa ce l`ai descurcat foarte bine, tamponeazati-l cu un prosop moale [ de la gat in jos, nu si la radacina ], ca si cum ai incalzii ceva in palme, nu-l freca pentru ca se va ondula...
Dupa ce ti l`ai mai uscat putin, foloseste un ulei hidratant pentru par se gaseste in farmacie si este in jur de 8 lei [ noi ] uda fff putin pieptanul cu uleiul...iti va mentine parul mai mult timp indreptat... dupa ce te-ai dat cu ulei [ doar la radacina firului de par ] dupa ce speli piepaptanul, piaptana`ti parul` in timp ce continui sa ti`l usuci cu feonul, da` nu mai mult de2 minute.[ sa nu se usuce de tot ]! dupa ce ti l`ai mai uscat cu feonul piaptana`te si lasa`l putin umed. evita sa pui mana pe el, pana cand se usuca definitiv!
Dupa ce sa uscat, pentru a nu avea fire de par ridicate [ in varful capului ].umezeste`ti ffffff putin pieptanul si piaptanate iar!
Eu imi intind parul in timp ce il usuc, cu peria simpla, rotunda.
Procedez asa: iau cate o suvita de par (cam cat incape pe perie), pun peria la radacina parului, iau foehnul, iar in timp ce "plimb" preia spre varful suvitei fac aceeasi miscare cu foehnul (deasupra parului, acolo unde se afla peria).
Sper ca ai inteles.
Cu calcatorul(sau fier de calcat cum ii zici tu ). Serios.
Sa`ti explic "procesul":
Mai ai nevoie de cineva care sa te ajute: iti intinzi parul asa pe pat...si pui o carpa curata pe el.pe tot parul` si apoi cineva iti da cu calcatoru`(da nu pe cap pe parul ala intins pe pat) ca si cum calca o bluza!
P. S:Ca sa poti sa faci asta, trebuie sa ai parul destul de lung!
Numa` sa aiba grija...!
Bafta`!