| cockie_green a întrebat:

Cum imi pot personaliza jurnalul...cam ce sa scriu in el...cam ce caiet sa imi iau funda pentru cele mai bune ideiwinking

12 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Iti zic sa iti iei o agenda.Fotografiaza-l cu decupaje si actipilduri.

| Evaa a răspuns:

Taieturi din reviste, poze cu prietenii, versuri, citate, maxime.

| Maia a răspuns:

Jurnalul este ca un registru a ceea ce faci tu in fiecare zi, a gandurilor tale, a sentimentelor tale fata de toata lumea.Acesta trebuie sa te caracterizeze, fii sincera in ceea ce scrii.Il poti personaliza folosit un alfabet pe care doar tu il stii, desenand, lipind din reviste diferite vedete sau diferite imagini care-ti plac, poti chiar sa-ti faci un CV la inceputul jurnalului unde sa-ti pui o poza cu tine. Poti colora paginili si poti face din carton colorat diferite forme in spatele carora sa se ascunda pagina scrisa de tine. Poti sa-ti cumperi o agenda simpla sau chiar un jurnal ca-n poza alaturata http://www.kdo.ro/_files/products/files/4_15_0_25_jurnal_diva.jpg se gasesc la librarii felurite caiete care care pot fi folosite ca jurnal (cele cu arc, de exemplu). Cel mai important este sa ai grija de el, ca sa nu cada pe mana cui nu-ti doresti!

| Arfina a răspuns:

Pai.iti poti scrie numele pe el, poti desena pe el. Ceva ce te reprezinta! :*

| laara a răspuns:

Depinde ce fel de persoana esti :* more info thinking

| pisipisicutzapispis a răspuns:

Pai exista jurnalul gata cu incuietoare si blanita, sau inimioare sau etc diverse adica te induri sa dai 10-20 de lei pe un jurnal nu?

| AlexaXoXo555 a răspuns:

Pai ar fi mai bine sa iti iei ceva cu lacat daca vrei sa scrii ceva mai personal poti face dif desene care sa reprezinte ceea ce scrii,poti scrie diferite teste, poti personaliza lipind flori presate, facand dif colaje

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa faci desene care iti arata personalitatea

| anamaria_9127 a răspuns:

Salut am si eu un jurnal eu am facut un el meulte desene am lipit actipilduri o sa-ti dau nise idei cum sa iti ma faci jurnalul eu pe copera am lipit niste margele care aveau litere pe ele si am scris din margelele acelea jurnalul lui (scrii numele tau) dupa aia prima pagina am scris despre mine numele varta ce imi place etc. dupa aia am facu un tabel cu prieeni si cei care nu sunt prieteni in colul pagini am numerotat paginile am scris 1, 2 si le incercuiam or facem o innimioara eu am pus si titluri lla prima pagina am zis ''despre mine'' la adoua prieeni mei si u poti sa mai pui o amitire de ne uiatat. Sper ca te am ajutat si pai sa-ti iei un caiet cu arc pentru jurnal eu asa am facut. FUNDA?

| ily_5737 a răspuns:

Jurnalul este un loc unde iti poti scrie ce faci tu in fiecare zi, ce te deranjeaza la o persoana, iti poti descarca furia scriind, si absolut tot ce vrei tu, ce simti. Este un caiet intim, unde nimeni nu trebuie sa stie nici macar ca exista. Acolo sunt scrise intimitatile tale care nu pot fi citite de nimeni. Si poti sa iti iei un jurnal special care este cu lacatel si cheita, atunci chiar nu ti-ar putea umbla nimeni la el.

| Marya04 a răspuns:

Pai deseneaza floricele, inimioare, liniute de toate tipurile si culorile. scris pe 1, 2 pagini ceva amintiri sau prietenii pe care nu vrei sa ii uiti niciodata. coloreaza fiecare pagina diferit, cu alte culori happy. sau alegeti de la inceput un fel de ``legenda`` adica atunci cand esti super happy sa scrii cu o culoare, cand esti mai putin happy cu alta culoare si tot asa happy. mai poti lipi niste abtibilduri (nu stiu daca am scris corect :-D ) sau daca ai niste stampile de alea ``traznite`` poti sa iti stampilezi jurnalul batting eye lashes.

Bafta :* Si fundita?

| TeodoraDora10 a răspuns:

Lasa-ți imaginația sa te poarte fa ce crezi ca e cel mai bine uitate pe YouTube la Cum îmi personalizez agenda și mai mult de toate fii creativa! Eu am 10 ani și cred ca sta este cel mai bine!