Intri pe mess dai sus la Messenger-my account info si te va trimite pe o adresa...pe net. Iti scrii parola pe care o ai acum, dai ``sign in``dupa aia scrie ``Change your password`` iar dupa la ``Enter your Current Password scrii parola pe care o ai acum si la celelalte 2 parola noua. Sper ca ti-am fost de ajutor. PUPICI:* [fundita? ]
Buna.
Intri pe messenger>dai la messenger acolo sus>My Account Info>introduci parola>Sing in>iti va aparea Sign-In and Security>change your password>introduci pe primul rand parola pe care o ai>pe urmatoarele 2 randuri parola noua>Save.
Sper ca te-am ajutat
Intrii pe yahoo, te loghezi pe site apoi scrie sus yahoo mail si langa hi!( cum e id tau) dai clik pe sageata aia mik de langa nume apoi dai account info apoi change your password
Urmeaza urmatorii pasi:
1Click messenger(il gasesti pe bara de sus)
2Click pe My Acound Info
3Click pe Change My Pasword
Si de aici te descurci
fundita?
Păi de duci acolo sus la Messenger apoi My Account Info scrii acolo parola dai sign in. apoi îţi apare o pagină nouă.şi dai Change your password :d apoi scrii parola veche şi de 2 ori pe cea nouă . Fundă ?
Pai te loghezi la mess vezi sus ca ti apare massenger apoi dai la my accont info si iti apar mai multe chesti si o sa fie ceva cu password si mai departe te descurci tu ca esti fata desteapta
ca papa sper ca te-am ajutat
Pai intri in contul tau dai messenger>>my account info>>change my password si gata acolo poti sa o schimbi
Pai scrii o parola gresita...dai la "forgot password" si urmezi pasii...eu asa fac
Deschizi messenger-ul si dai sus la "Messenger" si apoi "My account info".Iti va aparea o fereastra de net, te loghezi si mai jos iti va aparea "Change your password"
loveyouforever întreabă:
zoeyangel întreabă: