| AnemonaP a întrebat:

Cum imi schimb numele de la id? ca sa il aibe toti prietenii mei in lista >lor?Funda
P. S. Fara raspunsuri stupide!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut!
Pentru inceput, trebuie sa intri pe mess. Dupa aceea dai sus la Actions - > Send my contact details - selectezi toate persoanele din fereastra care ti-a aparut - dai next - Edit My contact details- scrii ce nume doresti -> apoi dai save&close iar apoi finish!happy

P.S: Id-ul nu-l poti modifica. Poti sa modifici doar numele cu care apari la ceilalti in lista, si pentru asta faci ceea ce ti-am scris mai sus!

Sper ca te-am ajutat!kiss Multa bafta!happy:X>big grin

2 răspunsuri:
| PisicutaNebunatica a răspuns:

Deschide orice casuta a unui prieten din lista si selecteaza "Actions" urmat de "Send My Contact Detali". Etiteaza cum vrei sa fie numele, dai "save/close" si cand tia aparut casuta cu numele si id-ul dai "back" pentru a selecta toata lista happy [poti folosi comanda CTRL+CLICK]. Dupaceea dai next, next si finish happy...
Sper ca te-am ajutathappy. Ceau!:*

| b3nYy a răspuns:

Iti adaugi id'ul tau in lista de mess ( in cazul in care nu il ai deja ), apoi click dreapta pe id-> contact details ->apoi iti schimbi numele si tot ce vrei tu pe acolo -> apoi dai " save & close " sper ca te'am ajutat