Pentru inceput, o fata nu e impresionata de cineva cu gura mare, cel putin fetele ca mine prefera tipii mai timizi, dar care stiu sa glumeasca si sa fie sociabili, asa cum spui ca ii place si fetei respective. Du-te si baga-te cu ea in vorba, atata tot. Daca o vezi ca citeste, intreab-o ce citeste, despre ce e vorba in cartea respectiva si ca eventual ti-ar placea sa o citesti si tu. Afla ce fel de muzica ii place si intreab-o pe messenger sau undeva "iti place melodia asta?", si ea singura se va gandi ca aveti cateva chestii in comun. Pur si simplu baga-te in vorba, glumeste cu ea, nu o lua cu vorbe de genul "te-a durut cand ai picat din Rai, papusa?", ca asa o sa te considere ca unul obisnuit, care atrage atentia fetelor cu vorbe d-astea. Sper sa reusesti, pa pa!
De ce trebuie neaparat sa o impresionezi,e de ajuns sa ii vorbesti si sa o asculti. Poti sa o intrebi de ultima carte citita,ultimul film vazut,deschide-i usa, oferate sa o ajuti, intreab-o ce fel de muzica asculta, bag-o in seama si arata-i ca iti pasa de ce spune ea, daca incepi sa dansezi sau sa pari mai smecher nu o vei impresiona, si va parea ca esti increzut. Sper ca sfaturile mele te-au ajutat
Pai fa ce ii place ei, incearca sa vorbesti cu ea imagineaza-ti ca esti doar tu si ea! stai pai aproape de acea fata, impresioneaz-o cu ceva! Ai o fundita si pentru mine incerc sa fac 23ca sa o intrec pe prietena mea ca imi face in ciuda
Mergi la ea cu flori, bomboane si apoi soptestei usor la ureche, te plac foarte mult, ma accepti
Mama cel mai varza sfat! Asa faci cerere in casatorie.
anonim_4396 întreabă: